Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Ērģeļmūzikas pēcpusdienas Liepājas Svētās Trīsvienības katedrālē

Kristīne Liepa, 02.05.2011. 12:19 | komentāri (1)

2011. gada vasaras mēnešos no jūnija līdz augustam sestdienu pēcpusdienās pulksten 17.00 ikvienam liepājniekam un Liepājas viesim tiks dota iesēja dzirdēt slaveno Liepājas Svētās Trīsvienības katedrāles ērģeļu skanējumu.
Ērģeļmūzikas pēcpusdienas Liepājas Svētās Trīsvienības katedrālē

Projekts sāksies 18.jūnijā ar pirmo „Mūzika – dievnamam!" ērģeļmūzikas koncertu Liepājas Svētās Trīsvienības katedrālē „Atvērto Baznīcu Dienu 2011" ietvaros un noslēgsies īsi pirms „X Starptautiskā Ērģeļmūzikas festivāla" sākšanās.

Vēlmi iesaistīties projektā izteikuši gan Liepājas ērģelnieki, gan arī viesi no citām Latvijas pilsētām.

Galvenais šī projekta mērķis - dot iespēju liepājniekiem un Liepājas viesiem, tūristiem dzirdēt unikālo instrumentu un tā vareno skanējumu. Katru sestdienas pēcpusdienu dievnams būs atvērts, lai sagaidītu mūzikas, īpaši ērģeļmūzikas mīļotājus!

Koncertus „Mūzika – dievnamam!" organizē Liepājas Svētās Trīsvienības baznīcas atjaunošanas fonds, lai ar regulāru ērģeļmūzikas skanējumu pievērstu sabiedrības uzmanību dievnama atjaunošanas nepieciešamībai! Koncerta apmeklētāji tiks informēti arī par aktualitātēm dievnama atjaunošanas darbā un tiks izteiks aicinājums ziedot darbu turpināšanai. Ieeja koncertā par ziedojumiem.

Projekts „Mūzika – dievnamam!" notikts pateicoties Liepājas Kultūras Pārvaldes finansiālajam un informatīvajam atbalstam – paldies!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV