Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šī nedēļa kokteiļbārā „Red Sun Buffet"

Mārtiņš Ivanovskis, 03.05.2011. 09:45

Šonedēļ kokteiļbārā „Red Sun Buffet" sešu mēnešu dzimšanas dienas ballīte, „Open Stage: last chance semi final",hokejs uz lielā ekrāna un tematiskā ballīte „Hippies Love Party".

Kokteiļbārs „Red Sun Buffet" šonedēļ svētkus jau ieskandinās otrdienā pulksten 22:00 „RNB ballīte". Visi kokteiļi šajā vakarā – Ls 2,50.

Trešdien, 4. maijā, pulksten 17:00 līdzi sekojam mūsu Latvijas hokeja izlases spēlei pasaules čempionātā pret Dānijas izlasi, bet pulksten 21:00 „Open Stage: last chance semi final". Par pēdējo ceļazīmi uz finālu un balvu - dziesmas ierakstu studijā un iespēju piedalīties festivālā „Summer Sound" – cīnīsies „O!Kartes akadēmijas" bijušais dalībnieks Kristaps Čimbars, Leyla Rose un grupas „No Title" un „Vecie Runči".

Ceturtdienā, kā jau ierasts, kokteiļu vakars. Sākums 20:00. Visi kokteiļi – Ls 2,00

Piektdien, 6. maijā, kokteiļbāram „Red Sun Buffet" 6. mēnešu jubileja. Pulksten 21:00,

Liepājas Olimpiskajā centrā atbalstām „Red Sun Buffet" komandu pilsētas basketbola čempionāta pusfināla spēlē pret „Ģeodēzists.lv, bet vakara daļā jubilejas ballīte. Kūkas, šampanietis un citi pārsteigumi, tas viss šo piektdien. Sākums 23:00.
Jubilejas nedēļu noslēgsim šo sestdien ar „Hippies Love Party". Sākums 23:00

Jubilejas nedēļu noslēgsim šo sestdien ar „Hippies Love Party". Par muzikālo pusi šajā vakarā atbildīgs būs viens no populārākajiem pašmāju diskžokejiem – Dj AI-VA, kas sabiedrībai zināms kopš 90. gadu sākumiem. Neierobežojoties žanriskajos rāmjos - spēlējot hip hop, funk, soul, r'n'b un regeju/dancehall, dj AI-VA dīdījis deju grīdas Zviedrijā, Norvēģijā, Spānijā, Francijā, Somijā, Vācijā, Lielbritānijā, ASV un Kanādā. Dj AI-VA uz vienas skatuves kopā spēlējis ar tādiem pasaules slaveniem māksliniekiem kā Busta Rhymes, Jazzy Jeff, Mattafix, Slum Village. Sākums 23:00

Ieeja uz visiem pasākumiem bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV