Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Black Masquerade" aicina uz pavasara nakts karnevālu

Black Masquerade, 03.05.2011. 14:15

Piektdien, 13 maijā, klubā "Nice Place", Citadeles ielā 2, Rīgā, notiks "Black Masquerade" organizē pavasara nakts karnevālu, tēma - „Caur ērkšķiem uz zvaigznēm„. Koncertā uzstāsies gotiskā metāla grupa no Kurzemes - "Coldflame", Artūra Bērziņa dark elektro/ industrial rock projekts "Diadema" un pašmāju Dark wave/ industrial/ EBM apvienība "Dark Nexus".
"Black Masquerade" aicina uz pavasara nakts karnevālu

Grupa "ColdFlame" dibināta 2004.gadā, kad tai pievienojās bundzinieks Gundars Lintiņš. Tad arī tika ierakstīts grupas pirmais singls ,,Ziemassvētki divatā". 2006.gadā nāca klajā grupas debijas albums "Par to...". Grupas sastāvs: Jānis Tabūns - ģitāra Modris, Cīrulis – ģitāra, Andis Feldmanis – basģitara, Solvita Jansone – vokāls, Gundars Lintiņš – bungas. 2008.gadā iznāca grupas otrais albums ''Starp Tevi Un Mani'', ierakstīts studijā ''Codex''.

http://www.coldflame.times.lv
http://draugiem.lv/2593

Grupas „Diadema" mūzikas stilā jūtama alternatīvās elektronikas, gotikas, industriālā roka un citu virzienu eklektisms. Dziesmu autors Artūrs Bērziņš iesāka preparēt savu iekšējo pretrunu samezglojumus caur muzikālo darbību 1998. gadā ar projektiem „Angel's Tears" un līdz iepriekšējam gadam nepubliskoto projektu „Lenoras Sapņi". Pieaicinot grupas "Neglectad Fields" ģitāristu Hermani un basistu Sergeju, tika izlaisti vairāki "Angel's Tears" singli, ierakstīts EP "Heresy". Vēlākiem "Angel's Tears" singliem parādījās arī plaši nepublicētie klipi. Pēc vairāku gadu klusēšanas perioda 2006. gadā grupa atsāka darbību, mainot nosaukumu uz "Diadema" un izmainot sastāvu - Artūrs Bērziņš (vokāls, taustiņi, programmēšana, ģitāras); Hermans Rigmants – ģitāras, Mora Ergana – vokāls. Centrālā "Diademas" pamattēma ir trijotne, kuru kādreiz Nora Ikstena minēja, stāstot par paralelizēšanos mūslaiku pasaulē. Neatkarīgi no mūsu savstarpējas norobežotības paralēlajās pasaulēs, tā pieskaras pie katra no mums – dzīve, nāve un mīlestība. Triviāli, bet tikai tādēļ, ka ir mūžam aktuāli.
Šobrīd "Diademas" mūziķi pabeidz ierakstu pirmajam CD, kuru laidīs klajā pavisam drīz kā paralēlo projektu "Coronar" leibls "Sturmmandat" - konceptuāli tajā tiks iekļautas mūziķu industrial/alternative electro kompozīcijas.

http://www.draugiem.lv/diadema/
www.berzinsh.lv

Grupas "Dark Nexus" pirmsākumi 2007.gadā, kad Gatis sacerēja dziesmas savai grupai "As Lights Fade". Paralēli viņš veidoja mazus mūzikas projektus - melodisku elektronisko mūziku. Pēc laika "As Lights Fade" izjuka un Gatis pievērsās saviem elektroniskajiem projektiem. Rezultātā 2099. gada 27. maijā dzima jauns projekts - "Dark Nexus".

"Dark Nexus" ir melodiska industriālā mūzika, precīzāk, EBM. Dark Nexus galvenokārt ir iespaidojies no tādām industriālās mūzikas grupām kā "Psyclon Nine", "Hocico", "Agonoize" u.c..

http://www.draugiem.lv/darknexus
http://darknexus.ez.lv/music.html

Ieeja no plkst. 20:00, koncerta sākums plkst. 22:00

Ieejas maksa: ar tērpiem ieeja - 2 lati, bez karnevāla tērpiem – 3 lati.

Par karnevāla muzikālo atmosfēru gādās Sinisters, Chromium un Soljarka.

Sīkāk informācija par rīkotājiem:
http://www.b-masquerade.lv
http://www.b-masquerade.lv/galerijas/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV