Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Ineta Rudzīte piedāvā pirmo vidoeklipu

Inese Vīksnāne, 05.05.2011. 10:56

Dziedātāja Ineta Rudzīte, kas uzsākusi savu solokarjeru, līdz šim plašākai publikai zināma kā Eirovīzijas pusfināla dalībniece, kā arī "Otras Puses" fona vokāliste.

Dziedātājas Inetas Rudzītes nesen klajā laistajai dziesmai ar nosaukumu "Spogulī" ir tapis arī videoklips. Videoklips tika filmēts Kukšu muižā. Videoklipa režisors ir Arvīds Babris un pirmo reizi skatītāji varēja videoklipu vērot 30. aprīļa šlāgeraptaujas raidījumā.

Dziesma "Spogulī" ir stāsts par cilvēka sevis meklējumiem starp redzamo un neredzamo, starp svarīgo un mazsvarīgo, kur spogulis ir kā robežšķirtne starp divām pasaulēm. Dziesmā "Spogulī" cilvēks ir nonācis tieši uz šīs robežas, kā katrs no mums ik dienas ceļo starp dažādām pasaulēm, meklējot sevi vai sev līdzīgu.

Ineta Rudzīte sevi piesaka kā kvalitatīvā šlāgera izpildītāju, kas nozīmē skaistas melodijas, patīkamas balss un vizuālā tēla apvienojumu.

Dziesmas mūzikas autors ir Ivars Makstnieks, teksta autors Ivars Kurpnieks.

Inetas mūziku var dzirdēt: www.inetarudzite.lv , kā arī ielādēt:

http://www.platforma.lv/player/music/ineta_rudzite/

http://www.doremi.lv/index.php?genre=5&artist=1176&album=1720&show_album=1

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV