Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Ķīvējas "Slipknot" bundzinieks un vokālists

Mārtiņš Zviedris, 05.05.2011. 14:38

"Nu metal" ekstrēmisti apmainījušies pārmetumiem, ko radījuši atšķirīgie ieskati par grupas dzīvotspēju.
Ķīvējas "Slipknot" bundzinieks un vokālists

"Nebarošu fanus ar nepatiesām cerībām," "Slipknot" dziedātājs Korijs Teilors teica "WGRD Radio" Mičiganā, izsakot uzskatu: ja šīs vasaras turneja neizdosies, grupa varētu beigt darbību.

"NME" norāda – tā ir Teilora atbilde uz pagājušonedēļ izskanējušo bundzinieka Džoja Džordisona izteikumu: ""Slipknot" pastāvēs vienmēr – ar vai bez Korija. Un viss."

Intervijā radio Teilors jauno turneju nosauca par pirmo "bērna soli" uz grupas nākotni bez baģitārista Pola Greja, kas mira pērnajā maijā. Teilors pauda pārliecību: ja koncerti viņu neiedvesmos un viņš neredzēs tiem jēgu, klausītājus ar mākslīgām emocijām nemānīs.

Džordisons, runājot žurnāla "Revolver" balvu pasniegšanas ceremonijā pagājušomēnes, savukārt nešaubījās par to, ka gaidāmie koncerti būs "vispārsteidzošākie", kādi vien "Slipknot" bijuši un ka dažam kolēģim tas palīdzēs "pieņemties prātā".

"Ja runa ir par mani, "Slipknot" ir mans bērns, esmu sacerējis prāvu kaudzīti dziesmu," atgādināja profesionāļu visatzītākais aijoviešu grupas mūziķis, piebilstot – šaubas par kolektīva dzīvotspēju kliedē arī tas, ka mēģinājumos visi darbojas ar pilnu atdevi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV