Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Dj Ai-Va un Dj Gustavito dodas tūrē „Hip-Hop Evolution"

Aivars Apriķis, 05.05.2011. 18:16

Vieni no pieredzējušākajiem un atpazīstamākajiem klubu hip hop dīdžejiem, kuri virzījuši šī stila attīstību Latvijā, dodas kopējā tūrē „Hip Hop Evolution". Uzsākuši savu Dj karjeru pirms vairāk kā 10 gadiem, Dj Ai-Va un Dj Gustavito katrs individuāli attīstījuši savu spēles rokrakstu un kontaktu ar publiku, līdz beidzot nolēmuši apvienoties un ar savu kopīgu setu uzspridzināt pūli tūres iekļautajos klubos.
Dj Ai-Va un Dj Gustavito dodas tūrē „Hip-Hop Evolution"

„Esam tā paaudze, kas piedzīvojuši gadsimta maiņu un līdz ar to mainījies ir mūzikas skanējums. Arī Urban mūzikā ir notikusi evolūcija un mēs to centīsimies parādīt atskaņojot būtiskākos laikmeta skaņdarbus." Hip hop grāvēji, pozitīvi un uz vietas veidoti Mash-up rībinās akustiskās sistēmas no četriem vinila plašu atskaņotājiem, kurus regulēs dīdžeji – smagsvari.

Tūres pieturvietas:
14.05. Valmiera – „Multiklubs"
20.05. Saldus – „Kalnsētas parks"
21.05. Ventspils – „Klondaika"
03.06. Jelgava – „Tonuss"
04.06. Saulkrasti – „Katrīnbāde"
10.06. Liepāja – „Big 7"
18.06. Aizkraukle – „La Palma"

Gustavito no 2002. gada vairāk kā 6 gadus rezidējis leģendārajā nakts klubā „Nautilus", pēc kā bijis arī klubu „Coyote Fly", „Scandal" un „Madhouse" rezidents. Savus setus sniedzis lielākajos Latvijas klubos un mūzikas festivālos. Viņa spējas iesildīt publiku ar warm up setiem ir atzinuši Onyx, Ja Rule, Fatman Scoop, The Fugees, Nana, Ray Horton, Kasta, Timati un citi izpildītāji. No 2005. gada Radio „Capital FM" producējis un vadījis 5 dažādus radiošovus, no kuriem 2 vēl joprojām ir ēterā. Kopš 2010. gada septembra vada „European Hit Radio - Urban/Black Top 40". Vairāk vari uzzināt mājas lapā www.djgustavito.com.

Ai-Va spēlē no 90 gadu sākuma. Uzsācis pirmās hip hop balles Latvijā kopā ar Gustavo un Ozolu 1998.gadā. Kopš 2004.gada kluba „Essential" un „Pulkvedis" rezidents, regulāri uzstājas Latvijas un ārvalstu klubos. Vairākkārt tūrējis ar dj setiem ASV, Francijā, Lielbritānijā, Spānijā, Skandināvu valstīs un citviet. Iesildījis Busta Rhymes, GZA, Wu Tang, Guru un DJ Premier (Gang Starr), Jazzy Jeff, u.c. Kopš 2010.gada dalībnieks ASV un pasaules lielākajā DJ/izpildītāju apvienībā BumsQuad DJz, kur vietu atraduši Snoop Dogg, Lupe Fiasco un citi mākslinieki. Veido remiksus vietējiem un ārvalstu izpildītājiem.

www.djaiva.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV