Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Festivāla „LIIV RIEK" programma

Zane Goldmane, 06.05.2011. 10:59

Jau ziņots, ka šogad festivāla „Līvas ciems" otrajā dienā, 21.maijā, pirmo reizi tiks rīkots arī etno mūzikas festivāls „LIIV RIEK" (tulkojumā no līvu valodas – smilšu ceļš), kas šī festivāla apmeklētājiem sniegs iespēju baudīt dažādu Latvijas un ārvalstu grupu muzikālos priekšnesumus. Festivāla apmeklētājiem tiek piedāvāta arī festivāla programma.
Festivāla „LIIV RIEK" programma

Klausītāji varēs novērtēt latviešu grupu ("Skyforger", "Auļi", "Dzelzs Vilks" un "DER") sniegumu, kā arī iepazīties ar kaimiņvalstu tautas mūzikas skanējumu - folkroka grupas no Baltkrievijas ("Ban Žvirba"), Igaunijas ("Vagilased") un Lietuvas ("Žalvarinis") spēlēs savu tautu etnisko mūziku, tādējādi iepazīstinot mūs ar sevi un savām tradīcijām. Etniskā mūzika vieno cilvēkus ne tikai vienas valsts ietvaros, bet veicina sapratni arī starp dažādu tautu iedzīvotājiem un mūzikas mīļotājiem.

Festivāls „LIIV RIEK" Festivālu ieskandinās dūdu un bungu mūzikas grupa „ Auļi", bet noslēgs viena no pazīstamākajām latviešu rokgrupām „ Dzelzs Vilks".

Plašāku informāciju par 20. - 22. maijā notiekošo festivālu "Līvas ciems" un tā ietvaros notiekošo etno mūzikas festivālu "LIIV RIEK" var atrast pasākuma mājas lapā, www.livasciems.lv .

Esi pirmais, kas uzzina par jaunāko, sekojot www.twitter.com/livasciems vai www.draugiem.lv/livasciems .

Publicitātes foto, dūdu un bungu grupa "Auļi"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV