Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Jaunās grupas sacentīsies par piedališnos festivālā "Infinitus 2011"

Inga Balode, 06.05.2011. 13:26 | komentāri (3)

Sestdien, 7.maijā, plkst. 18:00 „Cream Cafe", Dzirnavu ielā 55, Rīgā norisināsies jauno mūzikas grupu konkurss. Tās grupas, kuras tiks atzītas par labākajām, iegūs iespēju piedalīties Mūzikas un mākslas festivālā "Infinitus 2011".

Atlases konkursā grupas vērtēs žūrija - „O kartes akadēmijas" dalībnieks Mārtiņš Grunte, Latvijas Kultūras koledžas lektore, kura nodarbojas ar mūzikas menedžmentu, Gita Seņka, „Dziedošo ģimeņu" dalībnieks Edgars Krūmiņš un INFINITgroup pārstāvis Druvis Andriksons. Konkursam ir pieteikušās ap 30 grupas no visas Latvijas, un 13 labākās uzstāsies festivālā.

Pēc atlases turpat „Cream Cafe" paredzēts arī Afterparty, kurā spēlēs Dj Flipis.

Mūzikas un mākslas festivāls "Infinitus 2011" norisināsies 18.jūnijā no plkst. 13:00 Kokneses parka estrādē. Festivālā spēlēs gan 13 jauno mūziķu grupas, gan arī zināmi un pieredzējuši Latvijas mūziķi - "Labvēlīgais Tips", "Dzelzs Vilks", "Triānas Parks", Dj Uga, "Graffika", "The Black Cats", kā arī tiks sniegts deju studijas "Kaprīze" priekšnesums. Festivāla apmeklētājus tāpat kā pērn izklaidēs arī „festivāla sejas" – Sibor un Sidūr.

Festivāla ietvaros darbosies radošās teltis: Latvijas jaunatnes sarkanā krusta organizācija, kāršu spēle GEO200, biedrība "Radi Vidi Pats", u.c.

Šogad ir īpašs piedāvājums skolēniem, studentiem un citiem interesentiem, kuri atpūšas kopā ar draugiem – piesaistot deviņus draugus, kuri iegādājas ieejas biļeti uz Mūzikas un mākslas festivālu "Infinitus 2011", ir iespēja saņemt vienu bezmaksas ielūgumu. Iepriekš pārliecinoties, ka deviņas biļetes ir iegādātas, pieteikušos festivāla apmeklētāju vārdi un uzvārdi jāatsūta uz e-pasta adresi infinitus@infinitus.lv, un tiek iegūts viens bezmaksas apmeklējums.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV