Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Naktstauriņu polonēze "Takas" gada dzimšanas dienā

Kafejnīca "Taka", 06.05.2011. 14:44

Jau rītvakar notiks TAKAS gada jubilejas karnevālā "Naktstauriņu polonēze", sākot no plkst. 19.00 kafejnīcā "Taka", Miera ielā 10.
Naktstauriņu polonēze "Takas" gada dzimšanas dienā

Gaidāmi muzikāli un vizuāli priekšnesumi, gardi pārsteigumi,TAKAS foto siena, labo vēlējumu albums, dāvanas jums un mums. Vakara īpašie viesi joprojām būs Jacob Noiman Festival Band. Plates griezīs DJ LEGZ aka Oļegs. Par vizualizācijām rūpēsies Max Voitech un Krišjānis Rijnieks.

Dzīves Skolas Festivāla Orķestris, kas transformējies par Jakob Noiman Festival Band, radies pats no sevis un ir tīrs prieka avots tā spēlētājiem, kur apvienojušies vairāki talantīgi mūziķi: Jēkabs Nīmanis - klarnete, alta saksofons, ģitāra, vokāls; Varis Pinķis - bungas, vokāls; Gatis Gorkuša - trompete; Uģis Krišjānis – klavieres; Ansis Nikolovskis – tuba; Andis Kliučnieks - flauta; Artūrs Bērziņš - trombons. Ansambļa repertuārs veidojies, spēlējoties ar vairākiem mūzikas žanriem, rodot iedvesmu gan dažādu tautu melodijās, dienvidu zemju ritmos, gan dziesmās, kas izlaužas no Jēkaba Nīmaņa sirds dzīlēm.

Kafejnīca "Taka" atrodas šobrīd plaukstošajā Miera ielas radošajā kvartālā un tika atklāta 2010. gada 7. maijā, apvienojot ģimenes un draugu spēku. Kafejnīca ir pierādījusi sevi ne tikai kā gardēžu pieturvieta, bet arī kultūras norišu centrs, kurā notikuši koncerti, dzejas lasījumi, improvizāciju vakari un izstādes.

Kafejnīcā "Taka" uzstājušies tādi pašmāju mūziķi un apvienības kā Imants Daksis, Gaujarts, Zimbabw, Māris Šverns, Bērnu Rīts, Edgars Rubenis un Jānis Burmeisters, Alise Joste u.c. Viesojušies mūziķi no ārvalstīm: The Grand Astoria, Aleksejs Borisovs un Olga Nosova no Krievijas, TIIU KIIK un Stereo Hypnosis no Īslandes. Iecienīti un ļoti apmeklēti kļuva TAKAS dzejas lasījumi, kas norisinājās katru otrdienu un kurospiedalījās gan tautā jau zināmi un atzīti, gan mazāk pazīstami, bet jauni un daudzsološi literāti. Savus darbus lasījuši tādi autori kā Nora Ikstena, Levans Beridze, Jānis Rokpelnis, Iveta Ratnīka, Pēteris Dragūns, Anna Auziņa, Inga Ābele, Inga Gaile, Heinrihs Eliass Zēgers, Toms Auniņš, Nataša Bu un daudzi citi. "Takā" notikušas vairākas izstādes, un savus darbus izstādījuši gan fotogrāfi, gan gleznotāji.

Kafejnīca „Taka", Miera iela 10, Rīga
T. 256 256 77
Informācija par pasākumiem pieejama:
http://pataku.wordpress.com/
Sekojiet mums:
www.twitter.com/BarsTaka

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV