Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Tuvojas brīvdabas rokfestivāls "Tepat ir labi"

EasyGet.lv, 09.05.2011. 10:10

No 27. līdz 29. maijam Smiltenē, viesu nama „Kalbakas" teritorijā norisināsies jau otrais brīvdabas rokfestivāls „Tepat Ir Labi".
Tuvojas brīvdabas rokfestivāls "Tepat ir labi"

Triju dienu garumā apmeklētājuspriecēs dažādu stilu alternatīvās mūzikas grupas, sporta spēles un brīvdabas festivāla gaisotne.

Uz skatuves raudzīsim vērienīgu pašmāju grupu klāstu - Relicseed, Thursday 12Th, Helid, Orķ, Dream For Etenity, Once Were Empire, Kiss Of The Dolls, Faithful In Misfortune, Cacophonics, Side Of Pain, Perfect Error, Marmori, Sandtrout, Brīvības ēnā, Otherway, Ambrosia, GhettoZloba, The Next Ones, Zoltan, The Solid, Melanna, kā arī vienīgo ārzemju grupu - reggea/ska grupu no Krievijas - Plush Fish.

Festivālā par skatuvi un gaismām gādās mūsu lieldraugi no „MGShow", atvēsinošu dzērienu klāsts par demokrātiskām cenām no „Corsairs" bārmeņiem, ar enerģiju uzlādēs „Monster Energy".

Vairāk info: http://www.draugiem.lv/tepatirlabi

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV