Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā "Flyzone" atklās jaunu deju zāli

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 09.05.2011. 10:22

Sestdien, 14.maijā, naktsklubā "Flyzone" Valmierā, Stacijas ielā 2 notiks grandioza jaunās deju zāles atklāšana, kā arī enerģijas dzēriena "Flyzone" prezentācija. Atklāšanas ietvaros tiks pārbaudīta kluba ietilpība. Sākums plkst.22:00.
Klubā "Flyzone" atklās jaunu deju zāli

Jaunās zāles muzikālais formāts piedāvās apmeklētājiem septiņdesmito, astoņdesmito un deviņdesmito gadu zelta hītus. Dzirdēsiet "The Beatles", "Smokie", "Abba", "Boney M", "Haddaway" un citu izpildītāju dziesmas. Tieši tāpēc par iepazīšanās nakts īpašo viesi ir izvēlēts viens no lielākajiem šāda veida mūzikas pārzinātājiem Latvijā – dīdžejs Japānis no kluba "Pie Labvēlīgā Tipa" Rīgā.

Arī galvenajā deju zālē gaidāms viesis. Tas būs viens no vecākajiem regulāri spēlējošajiem dīdžejiem Latvijā – Trakais Mārtiņš ("Progressive FM" / "Cēsu Radio" / "European Hit Radio"). Virtuozs un pieprasīts mākslinieks klausītāju vidū.

Kluba interjeru papildinās aksesuāri no veikala "Balonu Pasaule".

Pirmajiem apmeklētājiem dāvana – bezmaksas šampanietis.

Ieeja tikai ar ielūgumiem, kas saņemami, iegādājoties preces vai pakalpojumus Ls 3 vērtībā pie kluba "Flyzone" sadarbības partneriem. Akcijā piedalās: Valmierā – salons / frizētava "Merlin", firma "Uzlimes.net", Cēsīs – veikali "Balonu Pasaule" un "Dārznieks" (lielveikalā "Solo") kā arī picērija "Vendene", bet Smiltenē – ziedu veikals "Dārznieks" lielveikalā "Top!". Ielūgums paredzēts 2 personām.

Galdiņu rezervācija klubā "Flyzone" pa tālruni – 29266821.

Plašāka informācija atrodama kluba mājas lapā – www.flyzone.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV