Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Pieneņu Vīns" sniegs koncertu Muzeju naktī

Pieneņu vīns, 10.05.2011. 09:40

14. maijā muzikālā apvienība "Pieneņu Vīns / Dandelion Wine" atgriežas no radošā atvaļinājuma, lai pēc pārtraukuma sniegtu pirmo koncertu Muzeju nakts programmas ietvaros. Koncerts notiks muzejā „Ebreji Latvijā", sākums plkst. 23.00.
„Pieneņu Vīns" sniegs koncertu Muzeju naktī

Pēc 3. vietas ieņemšanas „Eirodziesma 2011" nacionālajā finālā grupa uz kādu laiku bija pārtraukusi koncertdarbību, lai pilnveidotu savu programmu un bagātinātu to ar jaunu dziesmu, kas arī tiks rādīta plašajai publikai Muzeju nakts koncertā. „Šī pauze ir bijusi ieplānota, lai apkopotu mūsu domas un radītu ko jaunu, kas iepriecinātu mūsu klausītājus," stāsta mūziķi.

Muzejs „Ebreji Latvijā" atrodas Rīgā, Skolas ielā 6., 3.stāvā. Muzeju nakts programmā plkst.19.30 un 21.30 gaidāmas arī tradicionālās un mūsdienu ebreju dejas, ko vadīs horeogrāfs Sergejs Rozencveigs, kā arī lekcija „Sinagoga: pulcēšanās vieta", ko, savukārt, vadīs muzeja direktors Iļja Ļenskis. Ieeja uz pasākumu bez maksas.

Vairāk par „Pieneņu Vīnu" uzzināt iespējams grupas profilos:
www.dandelionwine.lv
www.draugiem.lv/dandelionwine
http://twitter.com/dw_band

Vairāk par muzeju „Ebreju Latvijā":
Tālr. (+371) 67283484
www.ebrejumuzejs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV