Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Fanu reisa" jauno sezonas vadīs latviešu mūziķi

Aivars Līpenītis, 09.05.2011. 09:56

Zināmi visi Fanu reisa jaunās sezonas vadītāji, kas pavadīs Sonisphere un Open'er festivālu, kā arī "30 Seconds to Mars", "Bon Jovi" un Bryan Adams koncertu apmeklētājus.
"Fanu reisa" jauno sezonas vadīs latviešu mūziķi

Galerijas:

Izklaides pasākums ceļā dod iespēju apmeklēt aktuālu mūziķu grandiozus šovus un koncertus, kā arī lielākos festivālus Eiropā atbilstošu pašmāju mūziķu un mūzikas pazinēju pavadībā. Fanu reisu uz „AC/DC", Madonna, Lady Gaga un citiem šoviem vadījuši Aigars Runčis („Borowa Mc"), Ufo, DJ Ella, Andris Kivičs („Z-Scars") un citi.

Jaunās sezonas – VASARA 2011 kopā ar TUBORG – vadītāji ir:

Sonisphere Fanu reiss (uz vienas dienas ceļojošo smagās mūzikas festivālu Varšavā, Polijā 10. jūnijā) – mūzikas žurnālists un DJ Uldis Rudaks kopā ar smagā rokenrola grupas „Rūsa" līderi Viesturu Polikarpu (iepriekš pavadījuši „AC/DC" koncerta apmeklētājus Polijā), kā arī grupas „Inokentijs Mārpls" solists un DJ Dambis jeb Raimonds Lagimovs kopā ar grupas „PND" dalībnieku un „Mācītājs on Acid" līderi Kristapu Krēsliņu.

Bryan Adams Fanu reiss – rokmūziķis Kaža jeb Kārlis Būmeisters, iepriekš vadījis AC/DC Fanu reisu, šoreiz pavadīs romantiskā rokmūziķa koncerta Polijas dienvidos apmeklētājus 12.-14. jūnijā.

"Bon Jovi" Fanu reiss – 17. jūnijā notiekošo leģendārās grupas „Bon Jovi" koncertu Somijas galvaspilsētā Helsinkos (pēdējās koncertturnejas „Bon Jovi Live" ietvaros) latvieši apmeklēs latgaliešu rokmūziķa Sovvaļnīka un grupas „Gain Fast" dalībnieku Kaspara Zlidņa un Arturas Burke pavadībā, jūru šķērsojot ar speciālu ātrkuģi, tāpat kā dodoties uz grupas U2 koncertu 2010. gadā.

"30 Seconds to Mars" Fanu reiss – sagatavoties Līgo svētkiem vienas no aktuālākajām rokgrupām pasaulē koncertā palīdzēs Marka jeb Mārtiņš Gailītis kopā ar Reini Straumi (grupa „Double Faced Eels") un brāļi Kristaps (aktieris, mūziķis) un Guntis (daGunchi) Rasimi no grupas „Bez PVN".

Muzikālo mēnesi noslēgs iepriekšējos divus gadus par labāko festivālu Eiropā atzītā Open'er festivāla apmeklējums Polijā pie jūras, ceļā pavadoņu lomā iejūtoties atraktīvajiem jauniešu raidījuma „SeMS" vadītājiem Valteram Frīdenbergam un Ketijai Dombrovskai. Festivālā dalību apstiprinājuši tādi mūzikas grandi kā Prince, „Coldplay", M.I.A. un daudzi citi.

Fanu reisa biļetes (arī komplektā ar koncertu vai festivālu biļetēm) var iegādāties Bezrindas.lv un universālveikala Stockmann 4. stāvā Pastāvīgo Klientu nodaļā. Fanu reisu ceļā atbalsta Tuborg, Battery un Vichy, kā arī pusdienu restorāns The Perfect Dinner. Informācija – fans@fanureiss.lv, 1188, www.fanureiss.lv.

Publicitātes foto, Dambis un Kristaps Krēsliņš

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV