Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„HMP?" prezentēs jauno albumu

Edgars Āboliņš, 10.05.2011. 10:12

Rīt, 11. maijā, klubā "Nabaklab" grupa „HMP?" prezentēs savu jauno albumu "1974 Soul Holes".
„HMP?" prezentēs jauno albumu

Grupa tika izveidota deviņdesmito gadu vidū, kad četri latviešu puiši, iedvesmojoties no amerikāņiem „Rage Against The Machine" un skandināviem „Clawfinger", kopā spēlējot apvienoja smago roku un repu, kas pēc vairākiem gadiem pasaulē kļuva pazīstams kā nu-metal virziens mūzikā.

„HMP?" spēlējuši gan ārzemēs, gan Latvijā, sasniedzot labu līmeni kā koncertgrupa, taču paši savu vienīgo albumu "Blur" atzina par neizdevušos, un grupu neizdevās atjaunot pat vienā no „Trincstock" festivāliem.

Pēc klusuma pauzes uz jauna albuma ierakstu apvienojušies grupas trīs pamatdalībnieki - vokālists un ģitārists Aldis Kaņepe, bundzinieks Reinis Priede, basģitārists Jānis Māriņš, kā arī Londonā dzīvojošais DJ Specialist jeb Edmunds Ozoliņš.

Šī gada 11. maijā, pēc gada ilga darba, „HMP?" laiž klajā jaunu skaņu albumu „1974 Soul Holes". Albums ir ierakstīts Olaines studijā „Vēsais Records", bet miksēts Londonā „Black Muzz" studijā. Albumā ir vairāki smagā roka darbi, taču ir ietverti arī austrumu motīvi un džeza elementi.

Albuma prezentācija notiks klubā "Nabaklab" 11. maijā plkst. 19:00. Albumu būs iespējams iegādāties par ziedojumiem. Ieeja – bez maksas.

"Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV