Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Club Kino" notiks „Soul Heaven" pasākums

Club Kino, 10.05.2011. 10:40

Šo sestdien, 14.maijā, „Club Kino" notiks Lielbritānijas ierakstu kompānijas „Soul Heaven" pirmais pasākums Latvijā. Tā īpašais viesies būs soulful house mūzikas dīdžejs Neils Pīrss (Neil Pierce) no Londonas.
"Club Kino" notiks „Soul Heaven" pasākums

„Soul Heaven" pasākumi notiek visā pasaulē, tādējādi popularizējot soulful house mūziku globālā mērogā. Viens no pasākumu idejas autoriem ir leģendārais Louie Vega no „Masters At Work".

„Soul Heaven" pasākumi ar savu kvalitāti un oriģinālo formātu piesaista lielu skaitu interesentu, par ko liecina pilnībā izpārdotie sezonas pasākumi Ibizas salā, pool party Maiami Ziemas konferencē un pasākumi klubā „Ministry Of Sound" Londonā. Ierakstu kompānijas rīkotajās ballītēs tradicionāli uzstājas pasaules lielākās soulful house mūzikas zvaigznes: Little Loui Vega, Kenny Dope, Frankie Knuckles, Barbara Tucker, Ron Carroll, Kerri Chandler, Dennis Ferrer un daudzi citi.

Latvijas pirmā „Soul Heaven" pasākuma īpašais viesis būs dīdžejs Neils Pīrss, kurš šobrīd uzskatāms par soulful house mūzikas kustības līderi Londonā. 2003. gadā Neil Pierce sāk sadarboties ar dīdžeju Āronu Rosu (Aaron Ross), popularizējot soulful house mūziku duetā „Fanatix". Tāpat kopīgi viņi izdevuši virkni populāru ierakstu, piemēram, 2009. gadā dziesma „Fly" kopā ar Alison Crockett un Nathan Haines uzreiz pēc izdošanas nokļuva „Traxsource" topa pirmajā vietā. Neils Pīrss ir arī ilggadējs „Soul Heaven" pasākumu rezidents un patstāvīgs to viesmākslinieks.

Sestdien pasākumā „Soul Heaven" uzstāsies arī pašmāju dīdžeji Andre Crash un Norsky.

Ar pierakstu Facebook viesu sarakstā ieeja bez maksas. Ieeja klubā bez maksas līdz plkst. 23.00, vēlāk 5 LVL. Pēc plkst. 3.00 ieeja ir bez maksas.

Vairāk informācijas:
www.soul-heaven.com
www.facebook.com/clubkino.lv
www.twitter.com/club_kino

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV