Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

BuGaGa Project un Oskars Deigelis piedāvā jaunu singlu

Artūrs Plīts, 11.05.2011. 09:47

Deju mūzikas producents BuGaGa Project (Artūrs Plīts) kopīgi ar jaunās paaudzes dziedātāju Oskaru Deigeli apvienojušies kopīgā sadarbības projektā un radījuši jaunu singlu ar nosaukumu „Divatā".
BuGaGa Project un Oskars Deigelis piedāvā jaunu singlu

Dziesmas teksta autors Oskars Deigelis par dziesmu izsakās šādi: „Dziesmas pamatdoma ir vienkārša un viegli uztverama - Divu mīlošu cilvēku, puiša un meitenes, saskaņa un klātbūtnes baudīšana. Tam visam piemetināta sapņainība un romantika. Dziesma ir par harmoniju, ko izstaro mīlestība."

„Man patika Oskara balss tembrs un viņa dziesmu izpildīšanas maniere un tādēļ arī radās vīzija iemēģināt viņu kādā no saviem skaņdarbiem. Liekas, ka sanāca. Pie tam, paldies, Reversam, kurš iedrošināja sameklēt Oskaru un izteikt piedāvājumu sadarboties", stāsta producents.

Tā kā šis ir tikai pirmais kopīgas sadarbības auglis, mūziķi ir nolēmuši arī turpmāk iespēju robežās sadarboties un studijā jau norit darbs pie Oskara Deigeļa oriģinālskaņdarba producēšanas, kurš būs mūziķa Oskara Deigeļa debijas albūma sastāvdaļa.

Dziedātājs Oskars Deigelis jau ir laidis klajā vairākus oriģinālskaņdarbus, kā, piemēram, „Neatlaid", „Ar vienu skatienu", „Minēt nav vērts" un sadarbojies ar tādiem mūziķiem un producentiem kā Rassell, Kaspars Maks (Vashex), Jānis Kalve.

Papildu informācija:
„BuGaGa Project" mājas lapa – www.draugiem.lv/bugagaproject
Oskara Deigeļa mājas lapa - http://www.draugiem.lv/oskarsdeigelis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV