Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Tallinā uzstāsies Džeidžejs Johansons

Kristaps Kārkliņš, 12.05.2011. 10:21

17. septembrī Tallinas Rock Café koncertu sniegs zviedru mūziķis Džeidžejs Johansons (Jay-Jay Johanson), un tā būs vienīgā mākslinieka uzstāšanās Baltijas valstīs.
Tallinā uzstāsies Džeidžejs Johansons

Džeidžejs Johansons ir zviedru mūziķis un dziesmu autors, kuru klausītāji pazīst viņa melanholiskās balss un emocionālo liriku dēļ.

Mūzikas kritiķu uzmanību mākslinieks izpelnījās 1996. gadā ar savu debijas albumu "Whiskey", kurā miksēti dažādi stili – elektroniskā mūzika kopā ar džeza un triphopa elementiem.

Pavisam karjeras laikā Džeidžejs Johansons kopā izdevis astoņus studijas albumus un jaunākais albums "Spellbound" pie klausītājiem nonācis pavisam nesen – maija sākumā. "Spellbound" demonstrē mūziķa spēju kombinēt to, ko mēdz dēvēt par viņa rokrakstu – melanholisko noskaņu, unikālo balsi un brīnišķīgas melodijas, kas veido neaizmirstamu muzikālo baudījumu. Tas padara viņa darbus drosmīgus, modernus un vienmēr pārsteidzošus.

Kad Johansons kāpj uz skatuves, viņa uzvedībā nav lieku žestu vai izrādīšanās pazīmju - tikai mūziķa mīmika nodod viņa patiesās emocijas. Tā atspoguļo to, ko patiesībā jūt mūziķis, burtiski izdzīvojot savas dziesmas atkal un atkal no jauna – godīgi, vienkārši un patiesi.

Viņa fascinējošā balss ir visa centrā – tā pievelk, apbur un aizved sev līdzi.

Biļetes uz Džeidžeja Johansona koncertu nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un interneta mājas lapā www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena – no Ls 14,50.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV