Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Gacho un Pato Pooh piedāvā jaunu videoklipu

Kaspars Jansons, 12.05.2011. 13:29

Gacho un Zviedrijas hiphoperis Pato Pooh nodod sabiedrības vērtējumam abu kopdarbu – dziesmu „Dzīvo, Dzīvo" kopā ar mūzikas videoklipu.
Gacho un Pato Pooh piedāvā jaunu videoklipu

„Šī ir vienkārša, pozitīva dziesma par dzīvi, kuru kopā ar mūsu zviedru draugu Pato Pooh plānojām ierakstīt teju jau pusotru gadu atpakaļ. Pabeidzām viņu pavisam nesen, faktiski, reizē ar videoklipu." - tā par dziesmu un video saka Gacho.

Dziesma „Dzīvo, Dzīvo" ir kā neliela pietura pirms gaidāmā Gacho dubultsingla. Mūzikas videoklips ir veidots tā, lai tā būtu kā liecība tam, kā dziesma ir tapusi un, proti, klipā ir izmantoti dokumentālie kadri no darba pie skaņdarba radīšanas Stokholmā un Rīgā.

Dziesmu producējis ir viens no ietekmīgākajiem Skandināvijas urban music producentiem Masse no apvienības The Salazar Brothers, kura radītie hīti veido ļoti lielu daļu Skandināvijas lielāko radiostaciju pleijlistes. Pavisam nesen Masse producētā zviedu rokapvienība Mando Diao ieguva Vācijā platīna diska statusu albumam „Give Me Fire". Masse ir producējis tādas hiphopa zvaigznes kā Sean Price, Cuban Linx u.c..

Pato Pooh ir viens no patlaban aktuālākajiem Zviedrijas hiphoperiem, kas tika pamanīts pēc viņa skaņdarbiem „Ahbow" un „Follow Me". Savukārt dziesmas piedziedājumu latviešu valodā ir iedziedājis Zviedrijas r'n'b izpildītājs Ricky.

Videoklipu veidoja apvienība „BlackMarketVideos".

Publicitātes foto, Gacho

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV