Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Muzeju nakts "Nabaklab"

Edgars Āboliņš, 12.05.2011. 14:21

14. maijā klubā "Nabaklab" uzstāsies vairākas mūziķu un dīdžeju apvienības, kā arī būs iespēja apskatīt unikālu izstādi „Pagātnes nospiedumi". Tāpat kā iepriekšējā Muzeju naktī, arī šoreiz kluba pagalms būs izgaismots un atvērts apmeklētājiem.
Muzeju nakts "Nabaklab"

Sestdienas vakarā mūzika skanēs visās kluba telpās un pagalmā – uz "Nabaklab" skatuves kāps divas no agrāko LU jauno mūzikas grupu konkursu uzvarētājām – apvienības „Ēnu kaleidoskops" un „Das Sonntags Legion", kuru skanējumu šoreiz papildinās nevis tradicionālais čells un vijole, bet gan pūšamie instrumenti. Par dejām šoreiz gādās radio NABA darboņi – kluba lielajā zālē būs iespēja dzirdēt raidījuma „Mūzu muzejs" izvēlētos skaņdarbus, bet "Nabaklab" izstāžu zālē jau no astoņiem vakarā spēlēs dīdžeju duets „Ej apskrieties". Kluba pagalmā reggae, dub un citu elektronisko mūziku atskaņos DJ Ernesto.

Pirms koncertiem "Nabaklab" bāra telpās tiks atklāta izstāde "Pagātnes nospiedumi". Tajā varēs aplūkot Latvijas Universitātes 19. gadsimta studentu karcera sienu zīmējumus, kuri uz vienu vakaru pārceļos no karcera uz kluba sienām. Pirms koncerta ikvienam ir iespēja apmeklēt Muzeju nakts pasākumu Latvijas Universitātē.

Klubs "Nabaklab" 14. maijā durvis vērs jau 12:00, pasākuma sākums 20:00. Ieeja klubā sestdien ir bez maksas un iekļūt "Nabaklab" varēs arī no Pulvertorņa puses, caur ierasti slēgto pagalmu.

Jāpiebilst, ka "Nabaklab" būs atvērts arī nākamajā dienā – 15. maijā, kad klubā notiks izcilā ASV perkusionista, par industriālās mūzikas pionieri dēvētā multimākslinieka Z'EV koncerts.

www.nabaklab.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV