Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Anta Eņģele koncertēs Vecpiebalgā

Inese Sērdiene, 16.05.2011. 10:28

19. maijā plkst. 20.00 Vecpiebalgā, Restorānā klubā „Ūdensroze" notiks kārtējais Austras biedrības, "Ūdensrozes" un Vislatvijas Dziesminieku Saieta kopīgi organizētais dziesmu vakars. Šoreiz tas būs īpašs, jo viesus mājīgajās telpās pie sveces, tējas gaidīs dziesminiece, aktrise, samtainas zemas balss īpašniece Anta Eņģele.
Anta Eņģele koncertēs Vecpiebalgā

Anta Eņģele uz skatuves ir jau sen. Pirmās uzstāšanās sakrīt ar pirmajiem folkfestivāliem Jelgavā un Cēsīs astoņdesmito gadu beigās. Jau ar pirmajiem soļiem Anta iekaroja klausītāju sirdis ar savas balss tembru un spēju pasniegt katru sevis dziedāto dziesmu kā gatavu, daudzšķautņainu mākslas darbu, autoru mūzikai un tekstiem pievienojot tik daudz degsmes un dvēseles, ka brīžiem jābrīnās – kā tas viss sadzīvo tik maigajā un trauslajā sievietes ķermenī. Antas repertuārs ir ļoti plašs. Tajā ir gan klusi, meditatīvi skaņdarbi, gan klasiskā roka dziesmas, Imanta Kalniņa dziesmas, tautasdziesmas un krievu romances. Viss kopā sakausēts vienotā veselumā – smalki niansētā priekšnesumā, ko ģitāras pavadījumā pasniegs Anta Eņģele.

Ieejas maksa: ziedojumi pēc katra sajūtām un iespējām.

Papildus informācija un galdiņu rezervēšana: Tel. 27787588

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV