Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Modris Skaistkalns atgriežas mūzikā

Grupas GAISĀ! [ON THE AIR] menedžments, 16.05.2011. 12:15

Viens no grupas "100. debija" dalībniekiem izveidojis jaunu grupu.
Modris Skaistkalns atgriežas mūzikā

Kopš "100. debijas" pēdējā koncerta vairāk kā 12 gadus Modris Skaistkalns darbojies kā producents, komponists, aranžētājs, skaņu inženieris, veidojis audio reklāmas, bet tā arī nebija uzsācis solo karjeru vai piedalījies kādā mūzikas apvienībā.

Kaut strādājot ar tādiem māksliniekiem kā Linda Leen, Ladybird, Lauris Reiniks, Jenny May, C-Stones, Anna Polanski, Mikseri, BTH, Amberlife, Yana Kay, Igo u.t.t., ir uzkrāta pieredze populārās mūzikas lauciņā, Modris Skaistkalns atzīst: "Darbs ar citiem māksliniekiem ir gana saistošs un aizraujošs, bet domās vienmēr esmu vēlējies izveidot kaut ko priekš sevis paša. Lai man būtu kaut kas tāds, kur varētu izpausties un pašrealizēties līdz galam."

Jaunās grupas nosaukums ir "Gaisā! [On The Air]". Pirmais grupas radio singls "Lieliskai" ir uzsācis savu ceļu pie klausītājiem.

"Gaisā! [On The Air]" sastāvu veido Modris Skaistkalns – vokāls, dziesmas, teksti; Mārtiņš Linde – bungas; Daniels Šamburskis – ģitāra; Nikolaijs Cmihuns – taustiņi.

"Mūsu muzicēšanas stils : ģitārpops vai poproks – sauciet kā vēlaties. Mēs tam klāt pieliekam arī nedaudz elektronikas. Pagaidām vēl neplānojam iekarot Ameriku, tādēļ teksti ir latviešu valodā. Ar pilnu atdevi strādājam pie jaunām dziesmām un ceram uz to labāko. Galveno uzsvaru centīsimies likt uz melodiskumu. Mēs esam četri puiši, katrs ar savu pieredzi. Necenšamies kaut ko sarežģīt, dzīvojam tagad, nedaudz domājam arī par rītdienu, bet tikai nedaudz, jo dzīve jau tāpat tos lielos dzīves plānus apgriež kājām gaisā," saka grupa. Līdzīgas domas un noskaņas atspoguļojas arī pirmajā dziesmā "Lieliskai".

Jauno singlu "Lieliskai" iespējams noklausīties : http://www.draugiem.lv/ontheair/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV