Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Liepājā notiks festivāls "Shine Cafe Festival 02"

Anastasija Stefak, 16.05.2011. 13:32 | komentāri (1)

8. jūlijā Liepājas pludmalē, Kūrmājas prospekta galā notiks elektroniskās mūzikas festivāls "Shine Cafe Festival 02". Pirmais festivāls notika pagājušajā gadā koncertdārzā „Pūt, Vējiņi".
Liepājā notiks festivāls "Shine Cafe Festival 02"

"Shine Cafe Festival 02" notiks Liepājas pludmalē, jo tā ir īstā vieta, kur, skatoties uz saulrietu, baudīt mūziku un dejot līdz rītam. Šis festivāls ir vienīgais elektroniskās mūzikas pasākums Kurzemē, kurš aicina gan jau pazīstamus dīdžejus no Latvijas un ārzemēm, gan jaunus talantus no dzimtās pilsētas. "Shine Cafe Festival" uzdevums ir popularizēt elektroniskās mūzikas virzienu un atbalstīt tās kvalitatīvu attīstīšanos.

Festivālā piedalīsies vairāki dīdžeji no Ukrainas, Latvijas, Lietuvas, Krievijas. Savu dalību ir apstiprinājuši tadi DJ-i : Yulia Yula (UA) , Sergey Demidov(RU) , Ksenia Kamikaza (LV), Crystal Sound System (LV), Saint (LV), Yaneek (LT), Ophex (LT) , Johny Adroid (LV), Uppfade (LV) un daudzi citi. Kopumā piedalīsies vairāk kā 25 dīdžeji. Festivālā paredzētas 4 skatuves ar dažādiem elektroniskās mūzikas novirzieniem. Apmeklētāji varēs baudīt tādus stilus, kā techno, house, break beat, jungle drum'n'bass un daudzus citus.

Katru gadu festivālam "Shine Cafe Festival" būs sava tematika, un šī gada tēma ir saistīta ar apkārtējās vides piesārņošanas problēmu – ekoloģijas atbalstīšanu. Šīs tematikas mērķis: piesaistīt jaunatnes uzmanību dabas aizsardzības ievērošanai, sabiedrisko atkritumu nogādāšanai speciālās vietās. Lai sasniegtu šo mērķi, tiek plānots izveidot plakātus ar lozungiem, izmantot eko stendus, izveidot mākslas objektus, kuriem tiek pielietoti atkritumu materiāli.

Festivāls sāksies 8. jūlijā plkst. 16.00. Līdz brīdim, kad iestāsies tumsa, tiek plānoti sporta aktivitātes - volejbols, stafetes un citie pasākumi. Festivāla apmeklētāji var brīvi staigāt teritorijā, dejot (darbosies viena vai divas skatuves), spēlēt sporta spēles, sauļoties speciāli aprīkotā vietā. Klientu ērtībai teritorijā darbosies kafejnīcas, uzkodu tirgotavas, bārs. No plkst. 22.00 festivāls darbosies pilnā apmērā - būs atvērtas visas statuves.

Viena no festivāla tradīcijām būs labdarības pasākumi. Šogad 10% no ieejas biļetēm tiks ziedoti "Bērnunamam" (Labraga iela 11, Liepāja).

„Shine Cafe Festival 02" apmeklētājiem tiks piedāvāta nakšņošana viesnīcā „Europa City Amrita" par īpaši draudzīgām cenām – standarta un luksus klases istabām 25% atlaide pasākuma norises dienā. Iepriekšēja rezervācija, atsaucoties uz „Shine Cafe Festival 02" pa telefonu +371 634 80888 vai e-pastu liepaja@europacity.lv".

Biļetes uz festivālu "Shine Cafe Festival" var iegādāties visās "Biļešu Servisa" kasēs vai pa telefonu +371 22840872 (Rīga), +37126017420 (Liepāja).

Vairāk informācijas www.shinecafe.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV