Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā "Fīlings" norisināsies Studentu ballīte

Katrīna Cīrule, 16.05.2011. 15:27 | komentāri (1)

Ceturtdien, 19.maijā plkst. 20.00, klubā „Fīlings" uzstāsies viena no Latvijas spožākajām debijām disko/funk stilā – „Into One" un nepārspējamais dīdžejs, pasniedzējs un producents - DJ Rudd.
Klubā "Fīlings" norisināsies Studentu ballīte

Grupas "Into One" solistes Lība Ēce-Kalniņa un Rūta Dūduma tikko atgriezušās no Diseldorfas, kur kopā ar duetu " Musiqq" kā bekvokālistes pārstāvēja Latvijas valsti mūziķu konkursā "Eirovīzija". Meitenes ar jaunu dziesmu repertuāru atklās kocertu, izpildot mūziku, kas jau no pirmajām taktīm cels kājās! Grupa dibināta 2006. gadā, mākslinieki - Didzis Lauva (taustiņi), Valters Mucenieks (saksofons), Māris Mekšs (bass)Ansis Ēcis (sitaminstrumenti) un Sergejs Fomins (ģitāra). Ar savu pirmo singlu „Tik Maz" grupa veiksmīgi iekļuva vairāku radio apritē un daudzas nedēļas pavadīja „Kurzemes Radio" TOP20 augšgalā. Plašākai publikai grupa sevi atrādīja, piedaloties vairākos festivālos un konkursos, kā, piemēram, „Tu esi pamanīts", MTV rīkotajā konkursā "Soundwave", LTV7 SEMS rīkotajā "Troksnis", kā arī koncertējusi 2010.gada Studentu festivālā Jelgavā un daudzos klubos visā Latvijā.

DJ Rudd, īstajā vārdā Rūdolfs Budze, aktīvi darbojas mūzikā jau 10 gadus. Strādā "Ritma Institūtā" kā pasniedzējs. Izveidojis veiksmīgu sadarību arī ar tādām grupām kā „Astro'n'out" un „Otra Puse", bet šobrīd viņš visbiežāk manāms kā taustiņnieks grupas „Tā Tā Tā" pavadošajā sastāvā.

Kas? – Ballīte kopā ar grupu „Into One" un DJ Rudd
Kad? – 19.maijā plkst. 20.00
Kur? - Klubā „Fīlings" (Vecrīgā, Smilšu iela 1/3)
Ieeja bez maksas.
Ieeja no 18 g.v

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV