Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupa "Pieneņu Vīns" prezentēs singla "You Are" remiksus

Ksenia Kamikaza, 17.05.2011. 10:25

20 maijā kafejnīcā un vasaras terasē "Silts" būs patiešām karsti — te notiks ballīte no sērijas "Intelligent Debosch". Šajā reizē gaidāms neparasts line-up un maiga, gandrīz vasarīga mūzika. Pasākumā notiks singla «You Are» remiksu prezentācija, ko ir ierakstījusi grupa «Dandelion Wine»/«Pieneņu Vīns», kā arī uzstāsies lietuviešu dīdžejs un producents Uncle Roll.
Grupa "Pieneņu Vīns" prezentēs singla "You Are" remiksus

Grupa «Dandelion Wine» ir dibināta 2005. gada februārī un savu radošo darbu uzsākusi no vokālistes Evilenas dziesmu skicēm. Aranžējot tos tika atrasts grupas skanējums kā funk un jazz sintēze. Radošā kolektīva nosaukums tika izvēlēts par godu Reja Bredberija grāmatai «Pieneņu Vīns» tādēļ, ka kompozīcijas apbur un atver klausītāju sirdis brīnumiem. No paša dibināšanas brīža grupas dalībnieki aktīvi piedalās dažnedažādos projektos, konkursos un festivālos — viņu kontā ir uzvaras konkursā «MicRec Open4» 2007. gadā, konkursā «Tu esi pamanīts» 2008. gadā, viņu debijas singls kļuva par mēneša līderi radio SWH topā «Priekšnams» 2008. gadā. 2009. un 2010. grupa demonstrēja savu sniegumu festivālā «Bildes», 2010. gadā pārstāvēja Latviju slavenā festivālā «Lelle Alternatiiv» Igaunijā, bet šajā gadā paspējusi ieņemt 3. vietu Latvijas Eirovīzijas finālā.

Remiksus singlam «You Are» taisījuši Latvijas vadošie elektroniskie mūziķi: Juri kone Konradi, Contour, Ksenia Kamikaza, projekts Oriola un citi. Pasākuma laikā apmeklētāji varēs gan iegūt savā īpašumā CD ar ierakstu, gan noklausīties oriģinālizpildījumu.

Uncle Roll ir viens no vadošiem Klaipēdas un Lietuvas elektroniskās scēnas pārstāvjiem. Viņš regulāri uzstājas ar tādiem grandiem kā Alan Fitzpatrick vai Marc Romboy, strādā par kluba KIWI māksliniecisko vadītāju, uzstājas ārpus dzimtās Lietuvas un ieraksta paša mūziku. Vairākus gadus Uncle Roll vada savu šovu «Craft Knot» daudzu klubu apmeklētāju iecienītajā radio Proton.

No Latvijas puses aiz dīdžeju pults stāsies «Debošu» saimniece Ksenia Kamikaza un, nenoliedzami, viens no vietējās scēnas talantīgākajiem producentiem un dīdžejiem Uppfade.

Par gaismu un krāsu noformējumu parūpēsies projekts CBETOMUSIC, kurš, ka jau ierasts, meklē jaunus vizuālus risinājumus un māk arī pārsteigt.

Par tradīciju kļuva arī preparty vinotēkā «Fiesta» (Ģertrūdes ielā, 19/21), kur no plkst. 20:00 «dauzoņus» iesildīs Juri kone Konradi. Patīkamākai mūzikas baudīšanai vinotēkā tiek piedāvāti arī patīkamas cenas bez- un alkoholiskajiem dzērieniem.

Pasākumu atbalsta viskijs «The Famous Grouse», bet grupas «Dandelion Wine» cienītāji varēs nopirkt speciālās autorpudeles ar grupas dalībnieku parakstiem.

Tie, kas vēlas apmeklēt šo pasākumu, var sūtīt savus vārdus un uzvārdus uz guestlist@inbox.lv.

20. maijs, kafejnīca Silts, Dzirnavu ielā 39.
Sākums: 22:00.
Ieeja: 4 Ls.
22:00—23:00 — 1 Ls pēc viesu saraksta,
no 23:00 — 2 Ls ar flaijeri vai pēc viesu saraksta / 1 Ls ar karti Fiesta.

Dandelion Wine: www.pienenuvins.lv

Silts @ map: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode&q=Dzirnavu+39%2C+r%C4%ABga&aq&sll=37.0625%2C-95.677068&sspn=40.409448%2C79.013672&ie=UTF8&hq&hnear=Dzirnavu+iela+39%2C+R%C4%ABga%2C+LV-1010%2C+Latvia&z=16

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV