Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Ekspresintervijas ar etno mūzikas festivāla "Liiv Riek" grupu dalībniekiem

Anete Strazda, 17.05.2011. 10:29

Jau šīs nedēļas nogalē, 21. maijā no pulksten 11:00 līdz 19:30 Liepājā notiks etno mūzikas festivāls "Liiv Riek", kurš šogad norisināsies pirmo reizi tradicionālās kultūras festivāla "Līvas ciems" ietvaros. Festivāla rīkotāji ir sarūpējuši patīkamu pārsteigumu šo grupu faniem un visiem interesentiem - īpašas ekspresintervijas ar festivāla dalībniekiem.
Ekspresintervijas ar etno mūzikas festivāla "Liiv Riek" grupu dalībniekiem

Festivāla apstiprinātie dalībnieki ir latviešu grupas "Skyforger", "Auļi", "Dzelzs Vilks" un "DER", savukārt no kaimiņvalstīm viesosies grupas "Žalvarinis" (Lietuva), "Vägilased" (Igaunija) un "Ban Žvirba" (Baltkrievija). Ikviens, kurš vēlas uzzināt, ar kādām sajūtām mūziķi sagaida festivālu "Liiv Riek", ko viņi domā par Liepāju un etno mūzikas nozīmi, var uzzināt mājas lapas www.livasciems.lv sadaļā "Jaunumi" publicētajās intervijās.

Etno mūzika ir saprotama, tuva un pazīstama katram cilvēkam - tā ir tautas, sabiedrības, nacionāla mūzika, sakņojusies senā pagātnē un pazīstama tieši tāpēc, ka skanējusi vienmēr. Šajā festivālā liepājniekiem un pilsētas viesiem tiks piedāvāta iespēja sajust vienotību, spēku un enerģiju, kas rodama tautas tradīcijās un tradicionālajā mūzikā.

Vairāk informācijas par šajā nedēļas nogalē (20. - 22. maijs) notiekošo festivālu "Līvas ciems" un etno mūzikas festivālu "LIIV RIEK" var atrast jau iepriekšminētajā pasākuma mājas lapā www.livasciems.lv. Esi pirmais, kas uzzina par jaunāko, sekojot www.twitter.com/livasciems vai www.draugiem.lv/livasciems.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV