Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Valmieras Mūzikas skola aicina uz koncertiem

Elīna Neimane, 17.05.2011. 17:03

Tuvojoties mācību gada noslēgumam, Valmieras Mūzikas skola aicina valmieriešus un pilsētas viesus uz īpašiem koncertiem.

Otrdien, 24.maijā, plkst. 18.00 Jāzepa Vītola kamermūzikas zālē (Valmierā, K.Baumaņa ielā 1) notiks koncerts „Ar valsi vasarā...". Koncertā piedalīsies Anitas Morozovas un Ritmas Pētersones klavieru klašu audzēkņi, kā arī Valmieras Drāmas teātra aktieri Māra Mennika un Mārtiņš Meiers.

Otrdien, 24.maijā, plkst. 19.00 Valmieras Kultūras centra Kamerzālē notiks vokālās mūzikas koncerts, kurā piedalīsies Valmieras Mūzikas skolas audzēkņi koncertmeistares Līgas Ivānes vadībā. Savukārt pirmdien, 30.maijā, plkst. 18.00 Jāzepa Vītola kamermūzikas zālē notiks Valmieras Mūzikas skolas pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu nodaļas audzēkņu koncerts. Tajā piedalīsies skolas solisti, ansambļi un orķestris.

Ieeja visos koncertos bez maksas. Visi laipni aicināti!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV