Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Nabaklab" koncertēs "The Black Atlantic" un Goran Gora

Klubs "Nabaklab", 18.05.2011. 10:11

24. maijā klubā "Nabaklab" uzstāsies akustiskā grupa "The Black Atlantic" no Nīderlandes. Kā iesildītājs solo koncertu šajā vakarā sniegs arī dziesminieks Goran Gora.
"Nabaklab" koncertēs "The Black Atlantic" un Goran Gora

„The Black Atlantic" pirmsākumi meklējami 2006. gadā, kad grupas solists un dziesmas tekstu autors Gērts van der Valde ierakstīja savu pirmo solodziesmu un atsākot dzīvot Nīderlandē. Jāpiebilst, ka Valde ir viens no slavenās amerikāņu metalcore grupas "Shai Hulud" dibinātājiem un tās ilggadējais vokālists.

"The Black Atlantic" uzstāsies ar dziesmām no sava jaunākā albuma "Reverence for Fallen Trees", kas ir ierakstīts ASV. Albumā dzirdama instrumentālā izpildījuma dažādība, ko caurvij tiekšanās pēc melanholiskas gaisotnes un pilnības. Ierakstot jauno albumu, grupa iedvesmojusies no tādiem izpildītājiem kā Bon Iver, "Fleet Foxes" un "The Beach Boys". Koncerts notiek Baltijas un Eiropas tūres ietvaros.

Par grupas iesildītāju izvēlēts pašmāju mūziķis Goran Gora, kurš pēdējā laikā bijis daudz redzams, uzstājamies ar savu grupu „Goran Gora & The Yrs", taču šajā koncertā, ņemot vērā „The Black Atlantic" muzikālo noskaņu, arī Goran Gora spēlēs akustiski.

Savukārt "Nabaklab" izstāžu zālē 24. maija vakarā dīdžeji no radio NABA raidījuma "Mūzu muzejs" spēlēs dziesmas, kas veltītas Boba Dilana 70. jubilejai.

24. maija koncerts sāksies 20 00. Ieeja - 3 Ls, ar flaieri - 2 Ls.

Publicitātes foto, "The Black Atlantic"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV