Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šīs nedēļas sarīkojumi kokteiļbārā „Red Sun Buffet"

Mārtiņš Ivanovskis, 18.05.2011. 11:40

Šonedēļ kokteiļbārā „Red Sun Buffet" Liepājā notiks „Open Stage" mazais fināls, „Studentu RnB ballīte" , „Pēdēja zvana ballīte" un tematiskā ballīte „Osama Bin Laden party".

Trešdien, 18. maijā, 21:00 klāt jau „Open Stage" otrais, mazais fināls. Par balvu - dziesmas ierakstu studijā un iespēju piedalīties festivālā „Summer Sound" – cīnīsies Liepājas grupas „Vecie runči" un „Deep Silence", kā arī grupa no Vaiņodes – „A Day Without Break".

Ceturtdien kokteiļbārs „Red Sun Buffet" piedāvās - „Studentu RnB ballīti". Par vakara muzikālo noskaņu rūpēsies dj Cruncher. Visi kokteiļi pa Ls 2.

Piektdien, 20. maijā, kokteiļbārā īpaša ballīte vidusskolas absolventiem - „Pēdējā zvana ballīte". Vakara īpašais kokteilis – Mohito, tikai pa Ls 2.

Sestdien nedēļas nogales kulminācija – „Osama Bin Laden party". Sākums pulksten 22:00. Vakara īpašais viesis būs dj/mc Ozols. Dj Ozols Latvijas mūzikas pasaulē vairāk zināms kā hiphopa mūzikas izpildītājs. Savu darbību sāka grupā „Fact" kā basģitārists, bet kopš 2000. gada darbojas kā solo mākslinieks. Izveidojis hiphopa projektus „Riga Records" un „Austrumbloks". Ozols trīs reizes ir saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu. Dj gaitas uzsācis 2006. gadā.

Ieeja uz visiem pasākumiem bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV