Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Arī šogad notiks "Alternatīvie Jāņi" Ropažos

Mārtiņš Zviedris, 19.05.2011. 15:40

Vecrīgas kafejnīca Leningrad sadarbībā ar Ropažu novada Izglītības un kultūras centru otro gadu rīko vasaras saulgriežu festivālu tiem, kas šos svētkus nemēdz svinēt vai kam netīk to tradicionālās norises un atribūti (izņemot alu). Festivāls 23. un 24. jūnijā notiks Ropažu estrādē un tās apkaimē.
Arī šogad notiks "Alternatīvie Jāņi" Ropažos

Tāpat kā pērn, naktī uz 24. jūniju gaidāms pliko skrējiens pa Lielās Juglas tiltu. Brīžos starp koncertpriekšnesumu baudīšanu apmeklētāji atrakcijās varēs pārbaudīt attapību, veiklību, izdomu un saņemt balvas. Festivāla otrā diena sāksies ar rīta rosmi, mūziķu džemsesiju un panku zupu. Paredzēts, ka sportiskas norises estrādes apkaimē ievadīs jau 23. jūnija priekšpusdienu.

Pašlaik top sarīkojuma muzikālā programma. Dalību šā gada Alternatīvajos Jāņos jau apstiprinājuši Leningrad senie draugi turbofolka orķestris Oranžās brīvdienas, kā arī grupa Osiris Drinks Whiskey – agrākais punk kolektīvs Crocodile Steve, kas nu mainījis sastāvu un mūziku – vairāk poppunk virzienā.

Muzicēt gribētāji Alternatīvo Jāņu skatuvei var pieteikties radio NABA raidījumos Ej apskrieties! un Rakumi, rakstot uz e-pasta adresēm aldis@punk.lv un rakumi@radionaba.lv. Katras pārraides veidotāji no pretendentiem izraudzīs pa kolektīvam, kura uzstāšanos iekļaus festivāla programmā.

Tuvākajās nedēļās festivāla programma tiks papildināta un precizēta. Informācija par to būs atrodama mājaslapā www.leningrad.lv/notikumi/alternativie_jani.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV