Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Nabaklab" koncertu sniegs „Otherway" un „Rebel Riot"

Jānis Irbe, 20.05.2011. 09:29

Ceturtdien, 26. maijā, plkst. 21.00 klubā „Nabaklab" (Z. A. Meienrovica bulvāris 12) uzstāsies metāla grupas „Otherway" un „Rebel Riot".
„Nabaklab" koncertu sniegs „Otherway" un „Rebel Riot"

Alternatīvā metāla grupa "Otherway" ir izveidota 2007. gadā. Kopš tā laika, grupa ir devusi vairāk nekā trīsdesmit koncertus visdažādākās valsts klubos, ir spēlējusi festivālos, piedalījusies starptautiskajos konkursos. Gūstot pieredzi un izstrādājot kopīgu mūzikas koncepciju, tā ir gatava atklāt savu pasaules redzējumu klausītājiem. Pašā grupas nosaukumā atspoguļojas ideja, ka ir jāmeklē jaunie problēmu risinājumi, ka arī jaunie veidi, kā izplatīt savus uzskatus. Otherway tic, ka ir izvēlējušies pareizo ceļu un tagad cīnīsies par saviem ideāliem līdz pēdējām. Nesen grupa klajā laida debijas albumu "First Confession".

Smagā metāla grupas "Rebel Riot" sākums meklējams 2007. gadā. Kopš tā laika grupa spēlē rock'n'roll mūziku ar dažādām ietekmēm sākot no agrīnā blūza, sešdesmito – astoņdesmito gadu klasiskā roka, panka un smagā metāla. Zem "Rebel Rio" slēpjas ne tikai mūzika, bet arī draudzība. Grupa paspējusi piedalīties un uzvarēt dažos Latvijas rokmūzikas festivālos. Grupa sniegusi ap 100 koncertu gan uz mazām, gan lielām skatuvēm. 2011. gadā Latvijas metal mūzikas gada balvas pasniegšanā grupa tika apbalvota kā 2010. gada labākā jaunā metal grupa. Arī "Rebel Riot" nesen klajā laida debijas albumu "Make A Mess".

Ieskatoties "Otherway" un "Rebel Riot" biogrāfijā, varam saskatīt līdzīgas iezīmes. Abas grupas dibinātas 2007. gadā, sniegušas neskaitāmus koncertus, piedalījušās festivālos un izdevušas debijas albumu. Abas grupas vieno neatlaidība, optimisms un ticība saviem spēkiem. Apmeklējot klubu "Nabaklab" Z. A. Meienrovica bulvārī 12, tieši 26. maija vakarā gūsiet neaizmirstamas emocijas. Jūsu sajūtas paspilgtinās grupu sagatavotās prezentācijas, kuru laikā būs iespēja uzzināt dažādus interesantus faktus. Visa vakara garumā kluba muzikālo noskaņu garantēs Dj Kolektīvs "Upes Bērni", atskaņojot rock/metal mūziku , kā arī citus smagās mūzikas žanrus.

Ieejas maksa 2 Ls. Koncerta sākumus plkst. 21.00.

http://twitter.com/Rebel_Riot
http://www.facebook.com/pages/Rebel-Riot/185634224109
http://www.myspace.com/rebelriotrock
http://myspace.com/otherwaylv
http://www.draugiem.lv/otherwaylv
http://www.facebook.com/otherwaylv
http://www.myspace.com/otherwaylv
http://www.youtube.com/otherwaylv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV