Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Laime Pilnīga publisko otro singlu no debijas albuma „Dual"

Laime Pilnīga, 20.05.2011. 09:43

Jau iepriekš ziņots, ka latviešu rokgrupa Laime Pilnīga 2011. gada aprīlī izdevusi savu pirmo albumu ar nosaukumu „Dual", kurā dzirdamas 10 Laime Pilnīga oriģināldziesmas. Albums pieejams mūzikas veikalos, taču par prieku tiem Laime Pilnīga mūzikas cienītājiem, kas albumu nav paguvuši vēl iegādāties Laime Pilnīga izdevusi otro singlu „Shaman".
Laime Pilnīga publisko otro singlu no debijas albuma „Dual"

Laime Pilnīga savu radošo darbību uzsākusi 2006. gadā, šajā laika periodā grupa ir veiksmīgi startējusi dažādos konkursos, tostarp Coca Cola Soundwave, kurā ieguva iespēju spēlēt Polijas otrajā lielākajā festivālā „Coke Live Music Festival". Laime Pilnīga tāpat arī spēlējuši visos lielākajos pašmāju festivālos un publikai ir pazīstami ar savu enerģisko uzstāšanos.

Singls „Shaman", ir vēstījums par grupas vokālista Ervīna Ramiņa piedzīvoto, apceļojot Kanādu, kur sanācis vairāk iepazīt vietējo indiāņu kultūru. Šamanis ir kā katra cilvēka iekšējās brīvības simbols. Laimes Pilnīgas šamanis – iekšējā brīvība ir rokmūzika, kas kā pērkona negaiss atbrīvo no ikdienas rūpēm un ar spilgtu zibens spērienu sniedz ar vien jaunas iespējas! Tieši to Laime Pilnīga mūziķi aicina mēģināt saklausīt singlā „Shaman".

Laime Pilnīga jau izziņojuši vairākus plānotos koncertus šajā vasarā, kur dzīvajā būs iespējams dzirdēt ne tikai „Shaman", bet arī citas albūmā iekļautās, neiekļautās un iespējams, pat pavisam jaunas dziesmas – Fono Fest, Cosmoplitan Bikini Bash un Summer Sound.

Foto: "Laime Pilnīga", (c) Nils Vilnis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV