Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Baložu pilni pagalmi" ar jaunām dziesmām un citā sastāvā

Edgars Āboliņš, 20.05.2011. 14:27

Sestdien, 21. maijā, Latvijas indie mūzikas veterāni „Baložu pilni pagalmi" sniegs pirmo koncertu pēc ieilgušas pauzes un piedāvās daudzas līdz šim nedzirdētas dziesmas, kā arī hītus no iepriekšējiem albumiem.
„Baložu pilni pagalmi" ar jaunām dziesmām un citā sastāvā

„Baložu pilni pagalmi" nav koncertējuši labu laiku un veikuši dažas nozīmīgas izmaiņas grupas sastāvā – kolektīvā atgriezies ģitārists Juris Alksnis, kā arī pievienojies basģitārists Klāvs Lauls.

Juris spēlējis "Baložu pilni pagalmi" klasiskajā sastāvā jau 90-tajos gados, bet nu atkal atgriezies grupā pēc 12 gadu pārtraukuma. Tāpat Juris savulaik spēlējis tādās svarīgās grupās kā „Shine On", „Voiceks" un „Sirke". Basģitārista pienākumus ir apņēmies veikt Kuldīgas akustiskā indie grupas „Stūrī zēvele" dalībnieks Klāvs.

„Baloži" izpildīs dažas pilnīgi jaunas dziesmas, kā arī vairākus klasiskus hitus no iepriekšējiem albumiem. Koncerta sākums 22:00, "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV