Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Bubamarā" – 'pingvīniski' aranžētas dažādu tautu mūzikas noskaņas

Mārtiņš Zviedris, 23.05.2011. 16:45

Audēju ielā 8 šonedēļ uzstāsies savdabīgais pasaules mūzikas orķestris "Pingvīnu cirks" un jaunais dziedātājs Revo.
"Bubamarā" – 'pingvīniski' aranžētas dažādu tautu mūzikas noskaņas

Ceturtdien, 26. maijā, pulksten 21 uz skatuves kāps Revo – jauns dziedātājs un ģitārists, kas pēdējos gados paguvis ne vien izspēlēties vietējos bāros, klubos un dažā festivālā, bet arī apceļot 18 Eiropas valstis. Viņa dziesmas, kas domātas plašākam klausītāju lokam, iedvesmojis britpops, grunge un citi galvenokārt deviņdesmito gadu roka virzieni.

Piektdien, 27. maijā, pulksten 22 "Bubamarā" muzicēs savdabīgais pasaules mūzikas orķestris "Pingvīnu cirks", kas spēlē ķeltu, slāvu, somugru, afrikāņu un citas mūzikas senatnes elpas caurstrāvotus mūsdienīgi un, pašu vārdiem, 'pingvīniski' (cenšoties panākt pretpolu saskaņu) aranžētus oriģinālskaņdarbus (http://www.youtube.com/user/PingvinuCirx#p/a/u/1/6pl-ZN3deRY).

Kolektīvs izveidojās pērn Ādažu Brīvajā Valdorfa skolā, kad ansamblī apvienojās orķestra grupas 11 dalībnieki. Viņi izmanto dažādos laikos un pasaules malās radušos instrumentus – gan latviešu klausītājam ierastas stīgas, pūšamos un perkusijas, gan eksotiskākus un specifiskākus skaņu rīkus un tehniskus paņēmienus.

Sestdienas, 28. maija, vakarā jau no astoņiem kroga viesi aicināti pievienoties dzimšanas dienas ballītei. To kopā ar savu dīdžeju pie pults svinēs vairāki "Bubamaras" draugi.

Publicitātes foto, pasaules mūzikas orķestris "Pingvīnu cirks"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV