Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Nabaklab" koncertēs Ramūnas Jaras

Arno Šķipars, 24.05.2011. 10:54

27. maijā klubā "Nabaklab" notiks šīs sezonas pēdējais Radio NABA raidījuma "Rasols" (www.daba.info) veidotāju piedāvātais pasākums.
"Nabaklab" koncertēs Ramūnas Jaras

Pasākums norisināsies uz trīs skatuvēm - plašajā Morbergā paredzētas eksperimentālas un vibrējošas muzikālās izpausmes ar vietējiem basa kultūras pārstāvjiem un viesi no Lietuvas. Auguste aizraus ar ritmu un atraktivitāti Jamaikas noskaņās, kamēr Dūmotava būs, lielāka izmēra nekā parasti, vizuāla un svaigi kūpoša domu ventilācija.

Endiche Vis.Sat (http://jaras.info), performanču mākslinieks, avangarda solo teātrists un multi-stilistisks multi-instrumentālists īstajā vārdā Ramūnas Jaras, no Lietuvas, pazīstams ar savu priekšnesumu izdomu un oriģinalitāti. Iepriekš viesojies Latvijā ar improvizētu viena cilvēka traģikomisku leļļu un masku teātra uzvedumu festivālā Tabūns 2004. Koncerta ietvaros uzstāsies ar video projekcijām un dažādām skaņu radošām komponentēm: duduk (Armēnijas koka pūšamais instruments), shakuhachi (Japānas bambusa flauta), klarneti, portatīvo datoru un kompasu.

Artūrs Punte (http://orbita.lv) ir dzejnieks un apvienības Orbīta dalībnieks, kas strādā sintētiskajos žanros. Apvienojot dzejas tekstus ar citiem medijiem, rada dzejas video un audio kompozīcijas, kā arī uz tekstiem balstītas instalācijas un performances. Aktuālākais projekts šobrīd ir pilsētu dzejas un skaņas ainavas, kas tiek izpildītas, izmantojot paštaisītu "mikstrumentu".

Kojan (http://soundcloud.com/kojann), kas dzimis un izkāpis no dziļajiem Eiropas austrumu mežiem, vienmēr sola atkal pārsteigt ar "ultra" radikālu, pakāpeniski pieaugošu deju grīdas triecienmūziku. 3000% garantēta apmierinātības sajūta.

Breakfake (http://soundcloud.com/breakfake) ir viens no oriģinālākajiem un interesantākajiem Dubstep spēlētājiem šobrīd Latvijā maisīs skaņdarbus ar dažādu instrumentu balsīm un atbalsīm.

Pasākuma ietvaros interesantākajiem un oriģinālākajiem "plankinga" (http://youtu.be/tRHnTFesv7c) izpildītājiem būs iespēja tikt pie bezmaksas ieejas kartēm uz turpmākajiem šā gada Rasola svinīgajiem sarīkojumiem.

Detalizētāka informācija par pasākumu un programma pieejama šeit: http://on.fb.me/27mayRASOLS.

Ieejas maksa 2 LVL.

Publicitātes foto, Endiche Vis.Sat jeb Ramūnas Jaras

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV