Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupai „Oranžās brīvdienas" jauns videoklips

Oranžās brīvdienas, 25.05.2011. 09:30

Latviešu turbofolka ansamblis „Oranžās brīvdienas" (OB) laidusi klajā jaunu videoklipu – šoreiz dziesmai „Tu mani atstāji salstam".
Grupai „Oranžās brīvdienas" jauns videoklips

Arī šī video tapšana notikusi koncertturnejas laikā. Pērn grupa devās „Balagāna tūrē" uz Vāciju, Nīderlandi, Franciju, Čehiju un citām Eiropas valstīm. Ar plašu video seriālu, kas tapis sadarbībā ar interneta vietni www.tripo.lv, var iepazīties šajā lapā vai kādā no grupas sociālajiem profiliem iecienītākajos interneta portālos. Klipa režisors un viens no autoriem, tāpat OB līderis un dziesmu autors Ints Ķergalvis stāsta, ka video mēģināts ietvert pēc iespējas vairāk kadru no koncertiem, neaizmirstot neiztrūkstoši tikpat svarīgus sadzīves apstākļus. „Kaut vai tā pati gulēšana. Maksis (OB trombonists Maksims Starodubovs) tūres laikā paspēja izgulēties pat kokā. Vēl daži uz skvota jumta Hārlemā un citur. Tur jau tā romantika. Atšķirībā no iepriekšējiem braucieniem, šoreiz jau pašā sākumā sākām plānot, kāds klips varētu izskatīties finālā. Lielākais prieks ir par to, ka tas nav zaudējis savu dzīvīgumu, turklāt neviens pats kadrs nav speciāli iestudēts vai pārfilmēts. Viss klipā notiek, kā jau mūsu dzīvē," komentē I.Ķergalvis.

Videoklipu var noskatīties šeit.

Pagājušā nedēļas nogalē notika klipa prezentācija kafejnīcā „Leningrad" Vecrīgā. Grupa šo notikumu vētraini atzīmējusi. „Viena no lietām ko atceros – kāds par klipu teica „Zajebis!" Tad jau skaidrs, ka tas ir izdevies," pārliecināts OB basģitārists Māris Vaivods. Šobrīd grupa turpina darbu ierakstu studijā Valmierā, lai jau rudens pusē vai vasaras beigās izdotu pirmo studijas albumu. Tā provizoriskais nosaukums būs „Spīd". Šobrīd darbs daļēji pabeigts jau pie vairāk nekā desmit skaņdarbu ieraksta. Puse no tiem ir pilnīgi jaunas, līdz šim arī koncertos nespēlētas dziesmas.

Foto: „Oranžās brīvdienas" vāra krabjus Atlantijas okeāna krastā Francijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV