Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šīsnedēļas norises kokteiļbārā „Red Sun Buffet"

Mārtiņš Ivanovskis, 25.05.2011. 09:43

Šonedēļ kokteiļbārā „Red Sun Buffet" Liepājā  notiks „Students summer party", kokteiļu vakars, solāriju studijas „Tava pludmale" ballīte un tematiskā ballīte „Matrix party".

Trešdien, 25. maijā „Students summer party", vakara īpašais dzēriens – rums ar kolu, tikai Ls 2. Par vakara muzikālo noskaņu parūpēsies dj Cruncher. Sākums pulksten 22:00.

Ceturtdienā kokteiļbārā „Red Sun Buffet" kā jau ierasts – kokteiļa vakars. Visi kokteiļi par Ls 2.

Piektdien, 27. maijā, pulksten 22:00, īpašā solāriju studijas „Tava pludmale" ballīte.

Sestdien nedēļas nogales kulminācija – „Matrix party". Sākums pulksten 22:00. Vakara īpašie viesi būs dj AI-VA un dj Neil Hunter (UK). Dj Neil Hunter mūzikas stils: R'n'b, hip-hop, trance & progressive.

Neil Hunter ir Dj jau vairāk kā 13 gadus. Savas karjeras laikā ir spēlējis dažādos Ziemeļīrijas un Skotijas klubos. Pēdējos divus gadus aktīvi darbojas Ziemeļīrijas galvaspilsētā Belfāstā. Tur vietējā klubā aizsācis R'n'b vakarus, kurā katru nedēļu uzstājas dažādi diskžokeji no visas valsts. Paralēli spēlēšanai klubos Neil Hunter strādā arī vietējā radio stacijā. Gadu laikā strādājis kopā ar vietējā mēroga populāriem diskžokejiem, kā dj Hix, dj Mark Devlin, dj A to the L, kā arī paspējis jau viesoties pirms tam Latvijā, un spēlēt kopā ar mūsu labākajiem diskžokejiem – dj AI-VA un dj Roberts Lejasmeijers.

Ieeja uz visiem pasākumiem bez maksas.

Pasākumus atbalsta „Latviešu radio", viesnīca „Līva", dzērienu izplatītāji „Havana club" un „Mydrink".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV