Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kafejnīca "Taka" aicina atklāt vasaru pilsētā

Kafejnīca "Taka", 25.05.2011. 09:46 | komentāri (1)

Saules staru glāstu apreibināts "Takas" kolektīvs aicina kopīgi atklāt vasaru pilsētā šodien kafejnīcā, Miera ielā 10 plkst. 20.00. Dejas palmas ēnā, papagaiļa treļļi, tropiski dzērieni, vasarīgi tērpi , ziedu virtenes, tropiskas mūzikas ritmi un Tarzāna piedzīvojumi divās dimensijās: Tarzan, the Ape Man (1981) - http://www.imdb.com/title/tt0083170/ .
Kafejnīca "Taka" aicina atklāt vasaru pilsētā

Ceturtdien, turpinot tradīcijas, gaidāms TAKAs regeja vakars ar Krūmu, sākums plkst. 21.00. Tajā pašā laikā tiks iemīta jauna taciņa uz VEF Mākslas Centru (http://www.totaldobze.com/ArtCenter/) , kur 15 m virs zemes notiks TAKAS džeza vakars. Par virszemes muzikālo baudījumu rūpēsies džeza trio "Retro Limited" un DJ Tanheizers, bet par izsmalcinātām uzkodām un dzērieniem - kafejnīca "Taka".

Retro Limited ir trīs vīru muzikāla apvienība, kas sniedz vijoles, kontrabasa un ģitāras skaņām izrakstītu džeza seģenīti, kura lieliski kalpo kā labsajūtu izraisošs ausu pārsegs. "Retro Limited" izpilda skaņdarbus 1940. gadu džeza stilā, kā arī kompozīcijas no 1980. un 1990. gadiem, tās pārģērbjot vectēvu un vecmammu svētku drānās.

Savukārt sestdien "Takā" viesosies radio NABA raidījuma "Rasols" veidotāji kopā ar lietuviešu mūziķi Ramūnas Jaras (http://youtu.be/J9bNPV0kr30), kas uzstāsies arī ar video projekcijām un ar dažādām skaņu radošām komponentēm: duduk (Armēnijas koka pūšamais instruments), shakuhachi (Japānas bambusa flauta), klarneti, portatīvo datoru un kompasu.
Vakara gaitā savus priekšnesumus sniegs arī: DJ-i Årno, Contour, Snobo un Sound Meccano.

Publicitātes foto, Ramūnas Jaras

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV