Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Sinusoides Tour" prezentācijas koncerts Rīgā

Sandis Baumanis, 25.05.2011. 13:49

1. jūnijā plkst. 20:00, klubā "Nabaklab" (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā) norisināsies Lietuvas abstraktās un eksperimentālās mūzikas skaņu mākslinieka Tobias Faar albuma "Sinusoides Tour" prezentācijas koncerts.
"Sinusoides Tour" prezentācijas koncerts Rīgā

Tobias Faar ir skaņu mākslinieka Židrūna Mačiuļa (Žydrūnas Mačiulis) 2004.gadā Kauņā aizsāktais abstraktās un eksperimentālās mūzikas projekts, kam raksturīgi atmosfēriskās mūzikas plašumu meklējumi, aiz sevis atstājot vairākas ierakstu publikācijas un par galvenajiem ietekmes avotiem minot eksperimetālās mūzikas pārstāvjus Kimu Kaskoni, Deividu Tūpu un Reju Lī.

2011.gada pavasarī pašrocīgi izdots albums "Sinusoides Tour", kura prezentācijas nolūkos paredzēti skaņas un vizuālizāciju mākslas koncerti Latvijā, Polijā un Vācijā.

Mahi Bukimi savas muzikālās gaitas aizsācis 2001.gadā Liepājā, beidzot Liepājas Mūzikas skolas klavieru klasi, līdzdarbojies vairākos mākslas projektos un sadarbībās, tostarp ar Martinez Gonzalez, Aquarell, Planktons un citiem. Kā viens no radošās darbības, iespējams, atpazīstamākajiem punktiem minama darbība atzinību guvušajā atmosfēriskās mūzikas duetā "Astrowind", kuri izdevuši vairākus albumus, kā arī tikuši iekļauti starptautiskās mūzikas izlasēs.

Improvizācijas spēles ģitārists Yuri_G darbojas eksperimentālās un elektroakustiskās mūzikas virzienos, kā iemeslu un virzītājspēku minot to, ka "skaņa pievelk, tā ir daudzpusīga un ir viena no visinteresantākām parādībām mūsu dzīvē." Aprīļa mēnesī aizvadīta dalība Japānas mūziķa un mākslinieka Kouhei Matsunaga koncertā Rīgā.

Ieeja no plkst. 19:00, ieejas maksa 2 Ls.

http://twitter.com/ULVE_
http://alexflotterlich.bandcamp.com
http://www.myspace.com/mahibukimi
http://yuri-g.bandcamp.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV