Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Double Faced Eels" piedāvā jaunu video

DFE brigāde, 26.05.2011. 10:57

Grupai „Double Faced Eels" sadrabībā ar ideju enkurvietu „Andrejsala" ir tapis videoklips dziesmai "Laiks ir dzīvs".
"Double Faced Eels" piedāvā jaunu video

Pērn 2010. gada janvārī paralēli ziemas stindzinošam aukstumam grupa aktīvi veica vairāku video klipu filmēšanas darbus savam jaunākajam audio materiālam. DFE un vairāku uzņēmīgu mākslinieku sadarbība ir noslēgusies ar patīkamu rezultātu un svaigu video klipu kompozīcijai „Laiks ir dzīvs". Dziesma ir iekļauta grupas pēdējā studijas albumā „Vēl patiesāk" un no šodienas bez maksas ir lejupielādējama grupas oficiālajā mājas lapā www.dfe.lv.

Viens no dziesmas „Laiks ir dzīvs" galvenajiem video klipa autoriem un veidotājiem ir Mārtiņš Šulte, kurš ir veidojis arī grupas iepriekšējos video klipus - „Tu neesi viens tāds", Ļauj man būt" un „Ja tā nav". Mārtiņš savu aktīvo darbību komentē šādi: „Man ir liels prieks sadarboties ar mūziķiem, jo tad vienmēr atrodies jaunu, radošu un dinamisku ideju ielenkumā. Arī šoreiz mans uzdevums bija dziesmas audio materiālu pasvītrot ar tikpat dinamisku video interpritāciju. Es domāju mums tas izdevās lieliski".

Savukārt dziesmas autors, līdzproducents un aranžētājs Marka jeb Mārtiņš Gailītis par dziesmas audio pusi saka: „Man kā muziķi uzrunā lietas, kuras ne tikai attīsta, bet arī spēj dot to visu tālāk klausītājam. Manā gadījumā tā ir mūzika. Manis paša radītais izglītošanās ceļš bija ar eletronikas un rock elementu sintēzi un simbiozi izveidot enerģiski garšīgu skaņdarbu. Darba procesa rezultātā arī tapa šī interesantā kompozīcija. Paldies arī protams dziesmas teksta autorei Ivetai Priedei, kas mūzikā iedvesa spēcīgas domas. Ko vēl šeit piebilst - novēlu tev patīkamu muzikālo apetīti."

Dziesma "Laiks ir dzīvs" stāsta par to, kas galu galā reiz pietrūks mums visiem – laiks, kuru apturēt nav mūsu spēkos, jo visi kā viens mēs esam ieslodzīti laika vilcienā, kas dodas uz priekšu bez pieturām.

Jau no 3. jūnija ikvienam aktīvistam, apmeklējot grupas oficiālo mājas lapu www.dfe.lv un portālā draugiem.lv grupas profila lapu, būs iespēja piedalīties speciāli izveidotā konkursā. Atbildot ar jaunā video klipa „Laiks ir dzīvs" saistītiem interaktivitātes jautājumiem, tieši tev būs iespēja tikt pie grupas sarūpētām un neatkārtojamām balvām.

Pats video klips nebūtu bijis iespējams arī bez "spēka vīru" - Edmunda Skuķa (RJK), Edmunda Malzazdiņa (DFE), Māra Priedes (dziesmas producents) un protams arī daiļā dzimuma pārstāvēm Ivetas Priedes (dziesmas teksta autores) un Ievas Gailītes - atbalsta.

Ar grupu būs iespējams tikties šīs vasaras muzikālos notikumos:
4. jūnijā „Sunset festivāls",
11. jūnijā „Ogres estrāde"
8. jūlijā „Saldus Saule",
22. jūlijā „Summer Sound",
30. jūlijā festivālā „Pīlādzis", kā arī citos tikpat muzikālos un vasarīgos pasākumos.

Grupa saka paldies sadarbības partneriem: Andrejsala.lv, RJK.lv, draugiem.lv, cityfitness.lv, artestudio.lv, pludmale.lv, platforma.lv, lmk.lv u.c..

Foto: "Double Faced Eels", (c) Iveta Priede

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV