Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

JVLMA Mūzikas skolotāju katedras 50 gadu jubilejas koncertā uzstāsies Latvijā populāri mūziķi

Vita Stiģe-Škuškovnika, 26.05.2011. 12:12

Ar koncertu „Mūzikas skolotāju katedra laiku lokos..." un absolventu salidojumu noslēgsies Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas /JVLMA/ Mūzikas skolotāju katedras 50 gadu jubilejas svinības. Koncertā sestdien, 28. maijā plkst. 17:00 JVLMA Lielajā zālē uzstāsies arī tādi Latvijā pazīstami mākslinieki kā komponists Raimonds Pauls, vokālais trio „Lady's Sweet" un dziedātāja Ance Krauze.
JVLMA Mūzikas skolotāju katedras 50 gadu jubilejas koncertā uzstāsies Latvijā populāri mūziķi

Jubilejas koncerts „Mūzikas skolotāju katedra laiku lokos..." tiks veidots vairākās epizodēs, tādejādi simbolizējot katedras attīstību visu šo gadu garumā. Ejot cauri laiku lokiem un mūzikas stiliem, koncertā uzstāsies JVLMA studenti, mācībspēki un arī absolventi, kuri savā muzikālajā darbībā kļuvuši sabiedrībai pazīstami.

Pie diriģenta pults stāsies tādi diriģenti kā Arvīds Platpers, Jānis Zirnis, Romāns Vanags un Līga Celma. Ar komponista Raimonda Paula dziesmu uzstāsies dziedātāja Ance Krauze, kurai klavieru pavadījumu atskaņos pats autors. Retro stila priekšnesumā varēs dzirdēt pazīstamo vokālo trio „Lady's Sweet". Koncertā ar krāsainiem un interesantiem uznācieniem uzstāsies arī citi JVLMA Mūzikas skolotāju katedras draugi un viesi.

Ieejas kartes uz koncertu „Mūzikas skolotāju nodaļa laika lokos..." un salidojumu vēl var iegādāties „Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī stundu pirms koncerta tā norises vietā. Ieejas kartes cena 5 Ls.

Jāmin, ka laika gaitā JVLMA Mūzikas skolotāju katedra pieredzējusi daudz izmaiņu un pārvērtību, taču allaž turējusies pie sava mērķa, proti, rūpēties par to, lai Latvijā būtu mūsdienīgi un kompetenti mūzikas skolotāji.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV