Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Silverchair" dodas "ziemas guļā"

Mārtiņš Zviedris, 26.05.2011. 14:03

Laikā, kad dienvidu puslodē ir rudens, austrāliešu roktrio pēc 20 gadu pastāvēšanas paziņojis par darbības pārtraukšanu uz nenoteiktu laiku.
"Silverchair" dodas "ziemas guļā"

"Ja grupa vairs nesagādā prieku un radoši nepiepilda, jāapstājas," kolektīvs raksta savā "Facebook" lapā, vēstot, ka izlēmuši doties "ziemas guļā uz nenoteiktu laiku", kurā dalībnieki atsevišķi nodarbosies ar to, kas katru interesē.

"Tas nozīmē, ka tuvākajā laikā kopīgi neradīsism mūziku un nespēlēsim koncertus. Nestrādāsim kopā, līdz tas atkal šķitīs pareizi, ja vien tāds laiks pienāks," raksta grupa un pateicas klausītājiem "par neticamo uzticību" un izpratni, ar kādu uztverts gan tas, ka nākamais albums bijis jāgaida ilgāku laiku, gan stilu maiņa.

"Postgrunge" iedvesmotais austrāliešu kolektīvs debijas disku "Frogstomp" izdeva 1995. gadā, kad grupas dziedātājam un ģitāristam Danielam Džonsam bija 16 gadi. "Silverchair" nesenākais albums "Young Modern" klajā nāca 2007. gadā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV