Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Fontaine Prison Bar" notiks festivāls "The Shizzle"

EasyGet.lv, 27.05.2011. 09:31

3. un 4. jūnijā Liepājas radošās apvienības Polarities, Jet-Operation un Nonsenss Events piedāvā kopīgi ieņemt "zemo startu" vasaras sezonas atklāšanai mikro-festivālā "The Shizzle".
"Fontaine Prison Bar" notiks festivāls "The Shizzle"

Par festivāla galvenajiem dalībniekiem:

DJ Nerone (polarities)
Vinila virtuvē apgrozās jau kopš 2005. gada. Priekšroku dod bungām un basiem jeb drum&bass mūzikas žanram. Pa šo laiku paspējis piepildīt plauktus ar apjomīgu plašu kolekciju sākot no žanra klasiskajiem ierakstiem, līdz mūsdienu, tā saucamajam, post-drum&bass novirzienam. Kustinājis deju grīdas un kausējis zoles ne tikai Latvijas mēroga ballītēs, bet labāk vienreiz dejot, nekā simt reiz dzirdēt.

DJ Fanatic (jet-operation)
Uzsāka savu radošo darbību kā dj/promouters 2006. gadā. Promo un dj-u apvienības "jet-operation" dibinātājs. Savos setos dod priekšroku drum&bass mūzikai, bet ir iemēģinājis roku arī breaks un ragga-jungle ritmos. Uzstājies daudzos Latvijas elektroniskās mūzikas pasākumos un pats organizējis vairākumu no tiem. Par elektroniskās mūzikas kustību Latvijā aktīvists.

DJ Salmz (zero defect/misspent music)
Pārstāv radošo ideju apvienību Zero defect, kura nodarbojas ar pasākumu organizēšanu un dj-ing. Kā arī drum&bass mūzikas leiblu MISSPENT MUSIC, uz kura ir izdotas 3 relīzes ar SALMZ piedalīšanos. Vēl arī rudenī gaidāms albūms no ICR (ungārija), kurā tad būs arī Colab ar ICR & SALMZ - Dying breed trekam. Papildus vēl bez producēšanas aizraujas ar Vinila spēlēšanu. No žanriem vistuvākie ir drum&bass, bet neizpaliek arī breakbeat/techno/deep house.

VJ/DJ -8 (nonsenss)
"Nonsenss" ir plaša spektra radoša apvienība, kura organizē un piedalās plaša un dažāda spektra kultūras pasākumos. Apvienība zem dažādiem nosaukumiem ar pārtraukumiem darbojas jau 3 gadus un tās paveikto darbu sarakstā atrodami tādi projekti kā video projekciju izveide un spēlēšana grupas "The Briefing" koncertam "Lielkoncerts" Liepājā, kino "Balle" un Rīgā "Dirty Deal caffe", elektroniskās mūzikas pasākumā "Komplīt nonsenss reivs" vecajā kurpju fabrikā, Liepājā jeb KU:FA, elektroniskās mūzikas koncerts "iDisko" starptautiskās jauno mediju mākslas nedēļas Liepājā "IWEEK" ietvaros un citi. Apvienībā darbojas DJ-i/VJ-i kā arī citas radošas personas.

Line-up uz abām dienām:

3.JUN | FRIDAY
-
DJ NERONE | POLARITIES (DRUM&BASS) http://soundcloud.com/nerone
DJ FANATIC | JET-OPERATION (DRUM&BASS) http://soundcloud.com/jet-operation
DJ KOOCHIERIS (JUNGLE/DRUM&BASS)
DJ -8 (JUNGLE)

VJ -8 | SSNESNON http://vimeo.com/andrisvetra

________________________

4.JUN | SATURDAY
-
DJ SALMZ | MISSPENT MUSIC/ZERO DEFECT (NU SKOOL BREAKZ/NEUROFUNK-DNB) http://soundcloud.com/salmz/
DJ STAYTUNE AKA EGO JAKO (ELECTRO/MINIMAL)
DJ UNEVEN | POLARITIES (DRUM&BASS) http://soundcloud.com/tekhdann

VJ -8 / VJ KATE SI

Vieta: Fontaine Prison Bar, Stūrmaņu iela 1, Liepāja
Sākums: 22:00
Ieeja: bez maksas

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV