Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Latvijā uzstāsie ska-skate grupa "Plush Fish" no Maskavas

Ingus Sala, 30.05.2011. 09:36

No 1. līdz 5. jūnijam Latvijā Eiropas tūres ietvaros viesosies viena no Maskavas vadošajām ska-skate grupām Plush Fish. Grupa Latvijā sniegs piecus koncertus, kuros viņus iesildīs pop punk grupa Cacophonics, kas pēc ilgāka klusuma brīža 1. jūnijā publicēs savu jaunāko ierakstu - minialbumu "Thank You for adding us".
Latvijā uzstāsie ska-skate grupa "Plush Fish" no Maskavas

Krievijas ska-skate grupa Plush Fish ir izveidojusies 2000. gadā un šobrīd ir viena no vadošajām un pieprasītākajām grupām savā žanrā Krievijā. Uzstājusies neskaitāmos koncertos un lielākajos alternatīvās mūzikas festivālos Krievijā un NVS, to vidū Extreme Nation 2007, Adrenalin Games 2007, 2008, kā arī South Punk Ukrainā. Spēlējusi kopā ar tādām grupām kā Vanilla Sky (Ita), The Gammits (ASV), P.O.BOX (Fr), Tarakani, Spitfire (Ru).

Ievērības cienīga ir grupas īpaši enerģiskā uzstāšanās, kā arī savā mūzikā izmantoto žanru daudzveidība, to vidū funk, reggae, hip hop, emo un hardcore, savukārt dziesmu teksti Latvijas klausītājam varētu atgādināt grupas Leningrad daiļradi. Tāpat grupas dalībnieki bieži redzami dažādos projektos un šovos Krievijas televīzijā.

Plush Fish Latvijas koncertos iesildīs melodiskā pašmāju pop punk grupa Cacophonics. 2002. gadā Cēsīs dibinātās grupas nospēlēto koncertu skaits nu jau tuvojas diviem ar pus simtiem, ir izdoti 3 demo ieraksti, 6 singli un minialbums "Punkology", kakofoņi spēlējuši praktiski visos lielākajos alternative festivālos Baltijā ,kā arī viesojušies ar koncertiem Krievijā. Cacophonics nu ir pabeiguši darbu pie jaunā un kārtīgās pop punk tradīcijās ieturēto EP "Thank You for adding us", ko publicēs jau 1. jūnijā, un to, kā vienmēr, klausītāji bez maksas varēs lejupielādēt grupas mājaslapā. Visas Cacophonics jaunākās dziesmas varēs dzirdēt arī šajos koncertos.

Plush Fish savu Eiropas koncerttūri atklās 28. maijā Smiltenes festivālā "Tepat ir labi" un turpinās to ar koncertiem 1.jūnijā Jelgavā Melno Cepurīšu Balerijā, 3. jūnijā Cēsīs Fonoklubā, dienu vēlāk Liepājas Fontaine Palace, un noslēgs to svētdien, 5. jūnijā Rīgā ar uzstāšanos klubā Nabaklab.

Saites:

Plush Fish
http://www.myspace.com/plushfishrussian
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_100748956676101&ap=1

Cacophonics
http://www.cacophonics.lv
http://www.draugiem.lv/cacophonics

Sīkāka informācija par koncertiem
http://www.draugiem.lv/cacophonics/events/

Video
Plush Fish http://www.youtube.com/watch?v=ji4E2_3O5i8
Cacophonics http://www.youtube.com/watch?v=7A_ZsS8EDg4

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV