Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Nākamie „Cīņas klubā” „Detlef Zoo”, Lauris Reiniks, Andris Ērglis ar „Cacao” un Zane Dombrovska ar N’Works

easyget.lv, 16.11.2007. 15:45

2007.gada populārāko dziesmu aptaujas "Latvijas Muzikālā līga" televīzijas šova „Cīņas klubs” turpinājumā 21.novembrī ringā sacentīsies „Detlef Zoo”, Lauris Reiniks, Andris Ērglis ar grupu „Cacao” un Zane Dombrovska ar N’Works.
Nākamie „Cīņas klubā” „Detlef Zoo”, Lauris Reiniks, Andris Ērglis ar „Cacao” un Zane Dombrovska ar N’Works

21.novembrī gaidāmajā šovā „Detlef Zoo” piedalīsies ar dziesmu „Skapī”, Lauris Reiniks izpildīs dziesmu „Kā izkusis krīts”, Andris Ērglis un grupa „Cacao” uzstāsies ar dziesmu „Ripoja akmens”, bet Zane Dombrovska dziedās dziesmu „Bez vārdiem”, kuras tapšanā piedalījās arī Normunds Rutulis.

Savukārt, 28.novembrī šovā „Cīņas klubs” uzstāsies „Astro’n’out” ar dziesmu „Tici sev”, „Satellites LV” ar kompozīciju „Karavīriņi”, Ella, jeb Elīna Fūrmane ar dziesmu „Kitchy Kitchy” un Elli U, jeb Elīna Usova, kura izpildīs dziesmu „Ice”.

„Latvijas Muzikālās līgas” televīzijas šovs „Cīņas klubs” LNT un LMK tiešajā ēterā skatāms, kā arī radio SWH dzirdams katru trešdienu no plkst. 21.50. Katru nedēļu šovā piedalās četri mūziķu kolektīvi ar savām populārākajām dziesmām, kuras noteiktas pēc Radio SWH Top 20 rezultātiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV