Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Pasaules mūzikas krogā koncertēs "Adamsu famīlija"

Mārtiņš Zviedris, 30.05.2011. 15:38

Piektdien "Bubamarā" koncertēs Latvijas vissmagākā rokgrupa, un, sākot ar šo nedēļu, Audēju ielā 8 ātri, gardi un sātīgi paēst gribētājus, kā arī vīnu, alus un citu maigāku un stiprāku dzērienu baudītājus ik dienu, izņemot svētdienas, gaida jau no pulksten 12.
Pasaules mūzikas krogā koncertēs "Adamsu famīlija"

Piektdien, 3. jūnijā, no pulksten 21 pasaules mūzikas krogā "Bubamara" – dzīvsvarā mērot – Latvijas vissmagākā rokgrupa "Adamsu famīlija" dārdinās dziesmu par rūķiem un citus autoru un klausītāju iecienītus panka, blūza un vienkārši ievērojama alkohola daudzuma iespaidā radušos roka gabalus.

Sestdienas, 4. jūnija, vakarā dejas tautisku kaverversiju garā sola dīdžejs Ma.Be.

Vizuālo mākslu mīļus "Bubamarā" gaida Igora Bernāta gleznu izstāde "Izdzīvotāji". Apmeklētājos noraugās ekspresīvos vilcienos veidoti dzīvnieku tēli, kas, pēc autora teiktā, pauž viņa emocionālo pieredzi, gūtu situācijās, kurās dzīve nereti liek rīkoties pārsteidzīgi – darot arī ko tādu, kas vēlāk jānožēlo vai ar ko gluži vienkārši jāsamierinās.

"Izdzīvotāji" turpina ekspozīciju "Es pats", kas pirms vairākiem gadiem bija apskatāma galerijā "Māksla XO". Gleznu vidū ir arī darbi no toreizējās izstādes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV