Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Lady's Sweet" prezentē jaunu dziesmu

Kristīne Kutuzova, 30.05.2011. 16:43 | komentāri (1)

Vokālais trio - Jolanta Strikaite, Karīna Tropa, Vineta Elsne - klausītāju vērtējumam nodod savu jauno oriģināldziesmu "Svelme". Mūzikas autors ir Kārlis Lācis, bet tekstu rakstījis Jānis Elsbergs.
"Lady's Sweet" prezentē jaunu dziesmu

Kā atzīst pašas izpildītājas, ieraksts ir nozīmīgs, jo dziesma nākusi ne tikai kā aprīlī notikušo koncertu programmas jaunums, bet arī kā radošs izaicinājums. "Mūsu pašu pirmā nopietnā dziesma," rezumē Vineta Elksne, "par to, ka attiecībās citkārt slāpst pat tad, kad vispkārt ir ūdens. Tāda splēle starp to, ka nav labi kopā esot, bet būt šķirtiem arī ir nepanesami, tātad par alkām pēc pašu piepildījuma, ko meklējam otrā cilvēkā."

Dzejnieka Jāņa Elsberga komentārs pēc dziesmas pirmatskaņojuma "Artelī - gandrīz teātrī" šī gada aprīlī: "Dziesma "Svelme" ir vieno no tām, kas man nākušas visgrūtāk, ilgi brieda, gluži kā tas aprakstītais negaiss, bet rezultātā ir no tām, kas man pašam ir vistuvākās, un man prieks, ka jūs to nodziedājāt, un patika, kā jūs to izdarījāt. Bija gan tas īstais trauslums, kas paredzēts sākumā, gan augošais spriegums, gan blieziens galu galā ne pa jokam."

http://www.ladyssweet.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV