Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Koncertuzvedums „Aizraujošais džezs"

Baiba Bože, 30.05.2011. 17:17

Starptautiskā džeza festivāla „Sigulda Jazz" un projekta „Vasaras koncerti un performances dabā" ietvaros 4. jūnijā plkst. 12.00 Siguldas dzelzceļa stacijā norisināsies koncertuzvedums "Aizraujošais džezs".

Koncertuzvedumā piedalīsies gan profesionāli mūziķi - Viļņa Kundrāta džeza kvartets, Vīru tubu kvartets "Tubulogia", gan topošie mūziķi no Siguldas Mākslu skolas "Baltais Flīģelis". Tiks atskaņotas populāras džeza melodijas no visas pasaules.

Pasākuma ietvaros notiks izstāde "Vilciens" un norisināsies radošās darbnīcas ar krītiņiem. Tāpat pasākumu kuplinās deju priekšnesumi un mēmais kino.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Jau ziņots, ka 4. jūnijā notiks pirmais starptautiskais džeza festivāls "Sigulda Jazz". Visas dienas garumā līdz pat pusnaktij Siguldas pilsdrupu estrādē skanēs smooth jazz, funk un big band mūzika. Festivālu kuplinās virkne izcilu un daudzsološu pašmāju mākslinieku, kā arī viesmūziķi no ārzemēm.

Plašāka informācija www.sigulda.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV