Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Koris „Sōla" aicina uz koncertu „2in1"

Ilze Tormane, 31.05.2011. 09:08

Latvijas Kultūras akadēmijas jauktā kora "Sōla" sezonas noslēguma koncerts–eksāmens "2 in 1" notiks 4. jūnijā plkst. 18.00 Ģertrūdes ielas teātrī (http://www.git.lv).
Koris „Sōla" aicina uz koncertu „2in1"

Programmā skanēs zviedru komponista Svena Dāvida Sandstrema redzējums par angļu vecklasiku un latviešu skaņraža Jura Ābola mūsdienu mūzika – dadaisma manierē ieturētā dziesma "Karawane" un kumulatīvā kantāte "Jautra sabiedrība", kura pirmoreiz koncertā tiks atskaņota pilnā apjomā. Koncertu diriģēs divi kora "štata" diriģenti, topošie Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas absolventi: bakalaura studiju programmas students Rūdolfs Bacāns un maģistra programmas students Kaspars Vēvers. Koncertā piedalīsies un instrumentālo pavadījumu nodrošinās progresīvā roka grupa "Holy Lamb" (http://www.holylamb.lv), kura sola dažus pārsteigumus kora uzstāšanās starplaikā.

Šobrīd visapkārt ir tik daudz atlaižu, tik daudz akciju un izdevīgu piedāvājumu! Divi vienā tagad ir ne tikai šampūns. Pērc vienu un otru saņem par brīvu! Pērc divus un maksā par dārgāko! Pērc kopā – arī to, ko nevajag! Divi vienā ir it viss. Sezonas preču nepārtraukta izpārdošana. Nekas netiek šķirots, vairs nav robežu. Ir iespējams būt kristietim un sektantam vienlaikus. Var nodarboties ar jogu un precēties baznīcā. Var būt politiķis un noziedznieks vienlaikus. Var gribēt daudz, bet saņemt maz. Var atbalstīt zaļu dzīvesveidu, bet garāžā iestūrēt automobili ar lielāko iespējamo motora tilpumu. Var klaigāt, ka nekas nav labi, un atgāzties dīvānā, uz vēdera saliktām rokām. Var pārslēgt TV kanālus reklāmu laikā, bet vienlaikus arī pakļauties masu psihozei kādās "trakajās dienās". Var piedalīties talkā, bet uz ielas mest izsmēķus. Var izmantot ekonomiskās spuldzes, bet Zemes stundas laikā skatīties ziņas pa TV. Bet tāda jau mēs esam – jautra sabiedrība!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV