Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"NabaKlab" notiks Kimas Dīlas godināšanas pasākums

Ingus Bērziņš, 01.06.2011. 15:10

Sestdien, 11. jūnijā, radio Naba raidījuma "Mūzu muzejs" gidi Kristaps Zālītis un Ingus Bērziņš atdos pelnīto godu vienai no dižākajām alternatīvās mūzikas granddāmām – „Pixies" un „Breeders" dalībniecei Kimai Dīlai.
"NabaKlab" notiks Kimas Dīlas godināšanas pasākums

Tā kā Dīlas kundzei jūnija sākumā aprit apaļi 50 gadi, 11. jūnijā īpašā pasākumā kluba "Nabaklab" DJ zālē no 22.oo līdz pat rīta gaismai tiks spēlēta tādu izpildītāju mūzika, kura saistīta ar Dīlas daiļradi, savukārt uz ekrāniem "NabaKlab" tiks demonstrēti Pixies klipi un koncertu video.

Pixies ir viena no tām zvaigznēm pie rokmūzikas debesīm, par kuriem klīst leģendas, ka „ikviens, kas redzēja viņu koncertus, vēlāk nodibināja savu grupu". „Mūzu muzejs" aicina visus leģendārās grupas un ne mazāk leģendārās basģitāristes daiļrades cienītājus apmeklēt pasākumu un veldzēties īpaši piemeklētā DJ repertuārā.

Atgādinām, ka katru otro pirmdienu 19.oo, klausoties radio "Naba", iespējams dzirdēt izglītojoši muzikālu raidījumu „Mūzu muzejs", kurā tiek detalizēti aplūkoti dažādi iedvesmu avoti jeb mūzas, kas kalpojušas mūziķiem dziesmu, grupu un albumu nosaukumu, dziesmu tekstu radīšanai vai dzīves gājuma izvēlei. Raidījumu vada „Mūzu muzeja" gidi Kristaps Zālītis un Ingus Bērziņš.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV