Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Fanu reiss dosies uz Sonisphere festivālu Polijā

Aivars Līpenītis, 01.06.2011. 16:27

10. jūnijā Polijas galvaspilsētā Varšavā notiks mūzikas festivāls Sonisphere, uz vienas skatuves pulcējot tādas smagā metāla grupas kā Iron Maiden, Motorhead un citas. Fanu reiss aicina to apmeklēt izklaides pasākuma veidā.

Sonisphere ir ceļojošs mūzikas festivāls Eiropā. Tajā iepriekšējos gados piedalījušies tādi mūzikas grandi kā Metallica, Korn, The Prodigy, Rammstein, Alice Cooper, HIM un daudzi citi. Tas vienu dienu – 10. jūnijā notiks arī Polijā, kur tajā uzstāsies tālāk aprakstītās grupas.

Iron Maiden – angļu smagā metāla grupa, izveidota 1975. gadā, izdevuši 36 albumus, no tiem vairāki – platīna un zelta diska statusa ieguvēji daudzās valstīs, tie pārdoti vairāk kā 85 miljonos eksemplāru. Jaunākais studijas albums „The Final Frontier" izdots 2010. gadā, iekarodams topu virsotnes 40 pasaules valstīs. Dziesma „El Dorado" ieguvusi Grammy balvu kā labākais metālmūzikas skaņdarbs. Pastāvēšanas laikā grupa sniegusi vairāk kā 2000 koncertus.

Motorhead – britu smagā metāla grupa dibināta 1975. gadā. Telekanāls VH1 grupu ierindojis 26. vietā starp 100 labākajām hārdroka grupām. Izdevusi 21 albumu, kas pārdoti vairāk kā 50 miljonos kopiju.

Mastodon – 1999. gadā radīta amerikāņu grupa, pārstāv metālu. Izdevuši 4 albumus, šobrīd strādā pie jauna albuma. Šovasar piedalīsies ne tikai Sonisphere festivālā vairākās valstīs, bet arī Vācijas festivālā Rock am Ring.

Killing Joke – post-punk stilu pārstāvoša grupa, pastāv 33 gadus. Killing Joke iedvesmojusi daudzas citas populāras grupas, kā Nirvana, Nine Inch Nails, Foo Fighters, Korn, Rammstein. Izdoti 14 albumi, pieprasīti kā galvenie mākslinieki dažādos festivālos pasaulē.

Volbeat – dāņu rokgrupa, grupas stils izveidojies, sajaucoties rokenrolam, smagajam metālam un pankrokam. Izdoti 4 albumi, kas visi ieguvuši zelta vai platīna statusu Dānijā, kā arī atsevišķi – kaimiņvalstīs.

Made of Hate, Hunter, Corruption – populāras poļu grupas, kā arī Devin Townsend Project.

Festivāla biļetes kopā ar Fanu reisa biļetēm var iegādāties Bezrindas.lv un universālveikalā Stockmann. Komplekta cena – 98 Ls, ietver arī apdrošināšanu, dzērienus Tuborg, Vichy, Battery un uzkodas no restorāna The Perfect Dinner. Līdz 6. jūnijam biļetes ierobežotā skaitā ar 20% atlaidi pieejamas portālā CityLife.lv.

Ceļā autobusos ar festivāla vēsturi, dalībniekiem un gaidāmo tajā iepazīstinās Fanu reisa vadītāji – mūzikas žurnālists un dīdžejs Uldis Rudaks kopā ar grupas Rūsa līderi Viesturu Polikarpu vai grupas Inokentijs Mārpls solists Dambis jeb Raimonds Lagimovs kopā ar grupas PND ģitāristu un Mācītājs un Acid izveidotāju Kristapu Krēsliņu.

Fanu reiss ir izklaides pasākums ceļā, kas dod iespēju apmeklēt pasaulē aktuālāko mūziķu grandiozus šovus un koncertus Eiropā. Parasti Fanu reiss notiek speciāli izklaides pasākumam pielāgotos ērtos autobusos, ļaujot ietaupīt, atpūsties un droši apmeklēt muzikālo notikumu domubiedru vidū.

Fanu reisu jaunajā sezonā atbalsta Tuborg. Informē – Radio SWH, draugiem.lv, 1188.lv, Apollo.lv, Novonews.lv, Receptes.lv un citi. Informācija par visiem Fanu reisa galamērķiem – www.fanureiss.lv, rakstot fans@fanureiss.lv vai zvanot 1188.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV